Antena 1, o nouă emisiune cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce vor face chefii, pe lângă Chefi la Cuțite

Antena 1, o nouă emisiune cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce vor face chefii, pe lângă Chefi la Cuțite
Apare o nouă emisiune la Antena 1. Ce trebuie să știe telespectatorii

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pornesc într-o nouă aventură la Antena 1! Jurații de la ‘Chefi la cuțite’ o să fie urmăriți de fani într-o nouă emisiune ce aduce un concept original, așa că toți ar trebui să știe ce pregătește postul de televiziune.

Antena 1 dă lovitura. Ce show li se pregătește telespectatorilor

Telespectatorii sunt obișnuiți cu prezența juraților la Antena 1, mai ales pentru că ei au cunoscut culmile succesului prin ‘Chefi la cuțite’, iar glumele lor spumoase sunt extrem de apreciate de către admiratori. De această dată, se pare că toată lumea o să aibă parte de noi surprize uluitoare.

Antena 1 pregătește un nou format de adventure – cooking show, prima emisiune din România ce o să combine călătoriile, aventura și gătitul. Toți cei ce o să urmărească acest nou proiect o să aibă parte de un adevărat spectacol gastronomic, situații pline de adrenalină, dar și destinații superbe.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu o să apară într-o nouă emisiune

Mai exact, începând cu această toamnă o să fie filmat în insulele grecești un format original ce a primit numele de ‘Chefi fără limite’, iar Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea o să coordoneze fiecare câte o echipă, dezvăluind că un bucătar pasionat se poate descurca în orice fel de situație.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă.”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Concurenții o să fie nevoiți să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, ieșind din zona de confort și uitând de propria bucătărie dotată cu orice își doresc.

Mai mult, jurații o să se alăture oamenilor ce participă la acest show pentru a se asigura că echipa lor o să iasă învingătoare în etapele pline de provocări.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a zis chef Florin Dumitrescu.

Cine o să prezinte noua emisiune. Surpriză imensă

De asemenea, Irina Fodor o să prezinte acest nou show, alături de un co-prezentator ce o să povestească totul despre specificul locului, mâncărurile, dar și ingredientele renumite în destinațiile alese pentru filmări.

Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre insulele grecești ce o să devină câmp de luptă pentru concurenți, iar telespectatorii se vor putea bucura de peisaje rupte din filme în timp ce își urmăresc chefii favoriți.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau.

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor.

O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a povestit Irina Fodor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI