Antena 1 l-a luat în vizor pe Cătălin Măruță. Ce a pregătit pentru a-i da lovitura de grație PRO TV-ului, în această vară

Antena 1 l-a luat în vizor pe Cătălin Măruță. Ce a pregătit pentru a-i da lovitura de grație PRO TV-ului, în această vară
Antena 1 va difuza serialul "Surorile". Vrea să treacă peste Pro TV în audiențe

Antena 1 l-a luat în vizor pe Cătălin Măruță. Serialul „Fetița mea” a ajuns la final, iar postul de televiziune va aduce pe micile ecrane un nou serial, produs chiar în anul 2019. Este vorba despre „Surorile – Kardeş Çocuklari”, care va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri și care va face concurență emisiunii lui Măruță de la Pro TV.

Antena 1 va difuza serialul „Surorile”. Vrea să treacă peste Pro TV în audiențe

Succesul unui post de televiziune se măsoară în audiențe, astfel că producătorii caută mereu programe noi pentru a ține publicul în fața micilor ecrane în fiecare zi. Marți, 9 iulie 2019, Antena 1 difuzat ultimul episod din serialul turcesc „Fetița mea”, dar a găsit repede un alt program prin care speră să dea marea lovitură pe piața media. Postul de televiziune va difuza un alt serial turcesc, de luni până vineri de la ora 14:00.

„Serialul Surorile – Kardeş Çocuklari” va face concurență cu serialul Lecții de viață, de la Pro TV, dar și cu emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Este regizat de Faruk Teber, după un scenariu semnat de Sirma Yanik. Este vorba despre povestea surorilor Umran (Ayca Bingöl) și Umay (Nur Fettahoglu). Prima duce un trai modest alături de fiica ei, Hayat (Afra Saracoglu), iar cea de-a doua trăiește în lux la oraș alături de fata ei, Hayal (Alara Turan).

Dacă serialul va avea succes rămâne de văzut. Cert este că serialele turcești prind tot mai mult la publicul din România în ultima vreme și acesta este motivul pentru care tot mai multe posturi de televiziune aduc pe piață astfel de producții. Un exemplu este cel al Pro TV-ului, care a cumpărat o licență de la turci și a produs un serial propriu (Vlad), după scenariul serialului turcesc Ezel.