Antena 1, eșec îngrozitor cu X-Factor. Ce s-a întâmplat aseară la TV

Antena 1, eșec îngrozitor cu X-Factor. Ce s-a întâmplat aseară la TV
Antena 1, esec ingrozitor cu X-Factor. Ce s-a intamplat aseara la TV

Show-ul X Factor pierde teren în fața rivalilor săi, PRO TV și Kanal D. Telespectatorii români s-au săturat de show-ul muzical de la Antena 1. În schimb, au preferat serialul de comedie „Las Fierbinţi” de pe Pro TV sau serialul turcesc „Doctorul minune” de pe Kanal D. Astfel, trustul Intact a înregistrat un eșec îngrozitor luni seara, 13 septembrie.

Dezastru pentru Antena 1

Dacă în alți ani, „X Factor România” spărgea audiențele, iată că nu se mai întâmplă același lucru în septembrie 2021. Emisiunea jurizată de Delia, Ștefan Bănică Jr., Loredana și Florin Ristei nu a avut impactul dorit de Antena 1 asupra telespectatorilor. Așa se face că show-ul muzical de pe A1 a fost marele învins al serii de luni. Competiția muzicală s-a clasat sub „Las Fierbinţi” şi „Vlad”, de pe Pro TV, dar şi sub serialul turcesc „Doctorul minune” de pe Kanal D.

Foarte urmărit a fost serialul de comedie al trustului PRO, „Las Fierbinţi”. Pe PRO TV erau aproape două milioane de telespectatori, în timp ce pe Antena 1, în jur de 720.000. O distanţă considerabilă între X-Factor a fost şi pe intervalul de intersecţie cu serialul românesc „Vlad”. Inclusiv noul fenomen de la Kanal D a fost peste Antena 1. Telenovela turcească „Doctorul minune” a strâns mai mulți urmăritori decât show-ul X Factor, de la Antena 1.

PRO TV conduce detașat

NAŢIONAL. X-Factor a fost difuzat în intervalul 20.30 şi 23.00, adică exact cu „Las Fierbinţi” şi „Vlad”. Doar că PRO TV s-a situat pe primul loc, cu 1,4 milioane de români, urmat de Kanal D, la 400.000 de telespectatori distanţă, scrie Paginademedia. Show-ul de pe Antena 1 s-a situat pe poziţia a treia, cu 680.000 de români.

În ceea ce privește audiențele, Pro TV a avut peste 1,9 milioane de români care s-au uitat la serialul „Las Fierbinți”. În același interval, la Antena 1 erau 720.000 (între ele era Kanal D, cu peste 1,1 milioane).

Pe intervalul „Vlad”, audienţa Pro TV a rămas mare, cu aproape 1,2 milioane de telespectatori, faţă de un milion la Kanal D şi 680.00 la X-Factor.

Las Fierbinți este cel mai urmărit serial românesc

La oraşe, X-Factor a fost din nou bătut de Pro TV. Trustul din Pache Protopopescu număra peste 700.000 de telespectatori. La Kanal D se uitau peste jumătate de milion de telespectatori, iar la Antena 1 erau până în 400.000 de români.

L”as Fierbinţi” a fost vizionat de aproximativ un milion de telespectatori la oraşe, în timp ce Kanal D avea 560.000, iar Antena 1, doar 380.000. Pe de altă parte, serialul „Vlad „a ținut în fața micilor ecrane 600.000 de telespectatori, pe serialul turcesc erau jumătate de milion, iar la X Factor, mult mai puțin, adică 400.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI