Emisiunea cu care PRO TV a dat lovitura toamna aceasta. Și-a spulberat concurența de la prima ediție

Emisiunea cu care PRO TV a dat lovitura toamna aceasta. Și-a spulberat concurența de la prima ediție
Emisiunea cu care PRO TV a dat lovitura toamna aceasta. Si-a spulberat concurenta de la prima editie

PRO TV a lansat cel mai fresh format muzical din România. Cum se numește noua emisiune de talente care ar pute detrona show-uri cu greutate precum X Factor sau Vocea României. Despre ce este vorba și cine sunt vedetele care fac parte din juriu.

Emisiunea de talente cu care PRO TV a depășit barierele audiențelor

Patronii de la PRO TV au dat lovitura cu unul dintre cele mai fresh formate de talente din țară. Reprezentanții trustului din Pache Protopopescu au de gând să rupă audiențele cu noua emisiune SuperStar, care și-a făcut debutul pe micile ecrane vineri, 10 septembrie, la PRO TV.

Show-ul de talente îi are ca jurați pe patru dintre cei mai mari și reputați artiști de la noi din țară, Smiley, Raluka, Carlas Dreams și Marius Moga. Conform jurnaliștilor de la Pagina de Media, emisiunea a debutat în forță, iar cifrele arată un mare succes pentru cei de la PRO.

Statisticile arată că în seara zilei de vineri, 10 septembrie, premiera SuperStar s-a clasat pe prima poziție în preferințele românilor, cu un milion de telespectatori care au savurat fiecare minut al noii producții marca PRO TV.

Show-ul de talente a depășit în audiențe emisiunea X Factor de la Antena 1 precum și serialul turcesc difuzat de Kanal D. Pe de altă parte, cifrele arată că SuperStar a avut un start modest față de emisiuni precum Vocea României, Masked Singer sau Românii au talent.

Ce rating a avut emisiunea SuperStar de la PRO TV:

La premiera de vineri, 10 septembrie, show-ul de talente SuperStar a fost lider de audiență pe toate segmentele de public din România:

  • național – SuperStar a adunat o medie de un milion de telespectatori în fiecare minut al emisiunii.
  • urban – SuperStar a condus clasamentul de la orașe, cu 550.000 de români care au savurat fiecare moment al emisiunii.
  • comercial (18 – 45 ani) – 225.000 de tineri au preferat să se uite vineri seara la emisiunea SuperStar de pe PRO TV.

Cu cine s-a certat Raluka la SuperStar

Emisiune SuperStar a debutat în forță vineri, 10 septembrie, la PRO TV, iar premiera a fost un real succes. Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams sunt cei patru artiști care ocupă scaunele de la masa juriului, fiind extrem de încântați de acceptarea acestei provocări.

Întrebată care sunt secretele din spatele emisiunii SuperStars, cântăreața Raluka le-a declarat celor de la Vorbește Lumea că au existat anumite momente tensi0nate între ea și anumiți concurenți.

„Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici. Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat! Dar Carla’s Dreams i-a certat pe toţi, oricum. Nu ştiu ce ar trebui să aibă un Superstar, serios. E o chestie subiectivă.

Nu e neapărat despre voce, nu e despre vreun caz social, trebuie să există talentul, asta e clar, dar nu doar asta. Este foarte importantă şi atitudinea. Aroganţa nu îşi are locul decât atunci când o pui în muzică. Oamenii cu adevărat talentaţi sunt umili, asta e frumuseţea.

Noi, juraţii, avem păreri destul de diferite ceea ce e bine. Îmi doresc ca cel care va câştiga acest concurs să ajungă un mare artist. E greu să fiu alături de colegii mei. Oricât de puternică aş fi, atunci când am trei bărbaţi imenşi lângă mine e greu. Sunt foarte valoroşi şi au ceva de zis în meseria asta”, a povestit Raluka, la Vorbeşte Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI