Antena 1, declarație războinică în fața Pro TV. Decizia de ultim moment a trustului

Antena 1, declarație războinică în fața Pro TV. Decizia de ultim moment a trustului
”Burlacul” revine cu sezonul șase pe micile ecrane

În urmă cu cinci ani postul Antena 1 avea audiențe colosale cu un show bazat pe un concept deja consacrat. Show-ul ”Burlacul” avea să câștige popularitate și audiențe mari pe segmentul orar pe care era difuzat. Acum postul încearcă să revină în topurile de audiență cu un nou sezon, al șaselea. Cu Răzvan Fodor ca prezentator și Andi Constantin ca burlac, Antena 1 speră să detroneze rivalul PRO TV.

”Burlacul” revine cu sezonul șase pe micile ecrane

Rețeta reality-show-ului ”Burlacul” este una deja consacrată în occident. În urmă cu cinci ani Antena 1 prelua formatul și-l aducea în fața telespectatorilor români. Primul sezon cu Cătălin Botezatu personaj principal avea să ducă audiențele la cote maxime. Au urmat alte patru sezoane de succes și o variantă feminină cu Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea ca „burlăcițele”.

Noul sezon din ”Burlacul, al șaselea, ni-l propune în această postură pe fostul câștigător ”Asia Express”, Andi Constantin, un campion mondial la fitness și un antreprenor de succes. Tânărul burlac de-abia așteaptă startul noului sezon, din 5 martie, declarând:

 ”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi.

Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, spune burlacul Andi Constantin.

Răzvan Fodor, arma secretă a noului sezon

Dacă în sezoanele trecute Antena 1 apela la Cătălin Botezatu, Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori, de data asta Antena 1 aduce arma secretă. Este vorba de actorul și cântărețul Răzvan Fodor, o prezență aproape permanentă în ultimele seriale difuzate de Antena 1.

Conform comunicatelor date de Antena 1, formatul noului sezon ”Burlacul” s-a schimbat față de ceea ce știau fanii show-ului. Răzvan Fodor, din postura de prezentator, declara că și el a resimțit aceste schimbări, fiind familiarizat cât de cât cu vechile formate, dar și despre implicarea sa directă în cursul show-ului. Aflat în platoul XtraNight Show, Fodor a vorbit despre noul sezon ”Burlacul”, declarând:

„Am zis, măi, haide să-l facem puțin mai mișcat. Haideți să nu scot pe gură ceea ce se vede deja pe televizor și lăsați-mă să vorbesc mai mult, să mă implic în povestea pe care o aflu. Și uite în felul acesta, fiecare episod în parte se încheie la final cu un fel de sfat.

Da, a fost bătălie. Este și povestea frumoasă. Fetele nu au fost obraznice. S-au bătut pe băiat. Băiatul intenții bune, poveste frumoasă, locații superbe! S-a filmat în Turcia. În România nu s-au filmat decât două ediții”, a povestit Răzvan Fodor.

Noul sezon din ”Burlacul” va avea premiera La Antena 1, vineri 5 martie, începând cu ora ora 20.30.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI