Antena 1 a renunțat la X Factor. Emisiunea nu a avut succesul scontat în România

Antena 1 a renunțat la competiția muzicală X Factor

Antena 1 își ia ”la revedere” de la show-ul ”X Factor”. Deși zvonurile au apărut acum patru luni, totul a devenit mai clar zilele trecute, după ce Pro TV a anunțat că Horia Brenciu va ocupa din nou poziția de jurat în cadrul emisiunii ”Vocea României”. Astfel, după șapte ani, opt sezone și 9 jurați care i-au trecut pragul, X Factor a ajuns la final, din cauza insuccesului scontat în România.

Antena 1 a renunțat la X Factor

Conform paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența concursului muzical, deși postul TV susține ferm că are încă un contract. „În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa ”X Factor”, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul „X Factor” si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului”, era poziția postului TV, în februarie 2019.

Antena 1 a renunțat la X Factor. Emisiunea nu a avut succesul scontat în România
Insuccesul i-a adus finalul pe micile ecrane

Horia Brenciu revine, Andra iese

Pro TV a anunțat zilele trecute că unul dintre cei mai eferversenți jurați va reveni la ”Vocea României” în cel de-al 9-lea sezon al competiției muzicale. Despre revenire atitudinea pe care o va avea în emisiune, Brenciu spune că va fi precum un maestru yoghin. E decis să caute o voce nouă, plină de viață. „Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă.

În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Brenciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI