16 nov. 2023 | 18:35

Anna Lesko și Cătălin Botezatu, un cuplu de senzație, ”sărit de pe fix”. Cele două vedete, show de zile mari

News
Anna Lesko și Cătălin Botezatu, un cuplu de senzație, ”sărit de pe fix”. Cele două vedete, show de zile mari
Anca Dinicu si Anna Lesko, in cadrul probei Decolare spontana

Într-un spectacol pregătit să provoace explozii de râs,opt comedianți talentați și doi invitați speciali se reunesc pe cea mai inclinată scenă din România pentru a oferi telespectatorilor o seară memorabilă de comedie. În această seară, de la ora 21:30, Cabral va da tonul distracției într-o nouă ediție a show-ului „Sariti de pe fix”.

Show exploziv în care comedia va fi dusă la un alt nivel: Anna Lesko și Cătălin Botezatu, invitați speciali

Într-un spectacol plin de umor și energie, 8 comedianți de excepție și 2 invitați speciali, Anna Lesko și Cătălin Botezatu, se adună pe cea mai înclinată scenă din țară pentru a oferi telespectatorilor o seară memorabilă de comedie. În această seară, de la ora 21:30, Cabral va da tonul distracției într-o nouă și așteptată ediție a show-ului „Săriți de pe fix!”

În cadrul emisiunii, Anna Lesko și Cătălin Botezatu vor intra în jocul captivant al lui Mima Turbina, Decolare spontană sau Planul Înclinat, alături de echipa de comedienți formată din Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși.

Cabral, gazda show-ului, promite o seară plină de haz și surprize, subliniind că „Unii sar cu parașuta, alții sar rândul la coadă, noi suntem din altă categorie: noi suntem săriți de pe fix! Să dăm comediei ce este al comediei!

CITEȘTE ȘI: Cabral, dezvăluiri după 12 ani de căsătorie cu Andreea Ibacka: “Doamne, la ce belea m-am băgat!” De ce nu mai lucrează cei doi împreună EXCLUSIV

Telespectatorii sunt invitați să participe la momente de umor neașteptat, replici ingenioase și provocări amuzante pe această scenă inclinată, care adaugă o doză suplimentară de dificultate și imprevizibilitate întregului spectacol.

Ce surprize îi așteaptă pe invitați

Într-un episod plin de provocări și umor în cadrul emisiunii „Săriți de pe fix!”, Anna Lesko și Anca Dinicu se vor duela într-o probă de neuitat, ”Decolare Spontană”. Sub privirile atente ale telespectatorilor, această provocare aduce în prim-plan nu doar talentul, ci și umorul și încrederea în sine ale celor două vedete.

„Săriți de pe fix!” promite un episod exploziv și plin de divertisment, în care Anna Lesko și Anca Dinicu vor face spectacol nu doar prin inteligența lor, ci și prin spiritul lor amuzant și autentic.

Sexy și încrezătoare, Anna Lesko va da tot ce are mai bun în această confruntare, pregătindu-se să răspundă cu farmec și inteligență la întrebările ce vizează rețetele de Crăciun, dansurile de societate, genurile muzicale și soliștii cu părul blond.

CITEȘTE ȘI: Anna Lesko, senzuală într-un costum de baie decupat. Diva se mândrește cu formele sale voluptoase

Pe de altă parte, Anca Dinicu, cu simțul umorului bine-cunoscut, promite să își etaleze cunoștințele și să facă față cu brio acestei probe inedite. Decizia privind cine rămâne cu picioarele pe pământ și cine decolează cu viteză amețitoare spre tavan depinde de răspunsurile corecte și ingenioase la întrebările surpriză ale gazdei Cabral.

Prima care va experimenta „Decolare Spontană” va fi Anca Dinicu, care, în stilul său caracteristic, declară cu umor: „Mai am puțin și intru la menopauză. Jur! E ceva…„.

Reacțiile amuzante ale Annei Lesko nu întârzie să apară, stârnind ropote de aplauze și hohote de râs. „Doamne, mi-a sărit tot! Eu nu mai am minte, nu mai sunt om. Când ți-am spus că nu mai am creier, nu-l mai am, s-a dus la mine acasă, la Chișinău!„, va exclama Anna Lesko, spre deliciul telespectatorilor.

Cătălin Botezatu, în fața provocării de a fi soț și taximetrist

Într-o seară plină de surprize și umor, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum se descurcă Cătălin Botezatu în fața provocărilor spectaculoase ale emisiunii „Săriți de pe fix!” de la PRO TV. În episodul de astăzi, de la ora 21:30, celebrul designer va intra în ringul de comedie pentru a face față provocării VIP Taxi și pentru a intra în rolul soțului Anisiei Gafton în proba Planul Înclinat.

Provocarea VIP Taxi promite să aducă momente amuzante și inedite, dezvăluind cum reacționează Cătălin Botezatu într-o situație în care trebuie să se descurce într-un taxi VIP cu totul special. Cum va face față vedeta în fața improvizațiilor și surprizelor de pe scaunul șoferului rămâne de văzut.

Într-un alt moment tensionat, Cătălin Botezatu își va intra în rolul de soț pentru Planul Înclinat, o probă care promite să aducă râs și bucurie. Cum se descurcă în această situație cu umor și autenticitate rămâne o surpriză pentru telespectatori.

Vă reamintim că, abonații VOYO vor avea privilegiul de a viziona emisiunea cu 7 zile în avans, bucurându-se astfel de fiecare moment amuzant înaintea difuzării pe PRO TV.

CITEȘTE ȘI: Câţi copii are Cătălin Botezatu. Dezvăluirea la care fanii nu se aşteptau: „Lumea o să mă critice”

PlaySport
WOW! Ea e “nora” Nadiei Comăneci! Cât de frumoasă e tânăra cu care se iubeşte fiul marii gimnaste a României
Ego.ro
Loredana Groza, apariție ȘOC! GOALĂ la 53 de ani. Imaginile au scăpat pe net, fanii sunt în delir
Stirile PROTV
Tinerii care l-au omorât pe şoferul român de TIR ar fi acționat cu premeditare. Ancheta a mai scos la iveală un caz șocant
EVZ.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Digisport.ro
Florin Răducioiu a spus totul. A descoperit cu un detectiv particular că este înșelat! Ce a urmat: ”Le tăia de gelozie”
Adevarul
Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca“, deținutul evadat în ambuscada în care au fost uciși doi polițiști francezi
BZI.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Spynews.ro
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Umilință cumplită pentru toată România
Capital.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro