Anna Lesko rupe tăcerea după ce a fost implicată în cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Totul e clar acum

Anna Lesko rupe tăcerea după ce a fost implicată în cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Totul e clar acum
Anna Lesko, reacție în scandalul momentului. A fost sau nu implicată în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Anna Lesko intervine în scandalul momentului. Ce spune despre implicarea ei în cuplul Biancăi Drăgușanu și Gabi Bădălău. Fosta asistentă păcătoasă a fost transparentă și a povestit totul public. Ce spune cântăreața despre toate acestea?

Anna Lesko, reacție în scandalul momentului: ce spune despre implicarea sa în relația dintre Drăgușanu și Bădălău?

Nou scandal uriaș în showbiz-ul românesc! Relația și așa tumultoasă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi tulburată în plus de apariția unei a treia persoane. Concret, fosta asistentă păcătoasă a susținut că a găsit în telefonul partenerului un schimb de mesaje dintre el și Anna Lesko.

Moderatoarea emisiunii ‘Splash! Vedete la apă’ neagă că ar avea vreo legătură cu încă soțul Claudiei Pătrășcanu, precizând că nici măcar nu îl cunoaște pe tânărul om de afaceri. În urmă cu doar câteva zile, Bianca declara că știa de legătura dintre Gabi Bădălău și celebra cântăreață, refuzând să ofere mai multe detalii.

“Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

„Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult să fac parte din ea”

Iată că nu a trecut mult timp până la o primă reacție din partea solistei. Aceste mesaj vine după ce chiar fiul fostului ministru al Economiei mărturisea că nu o cunoaște pe cântăreață decât din presă și aparițiile televizate pentru că este și ea o persoană publică.

Anna face același lucru și susține că nu a existat vreo legătură amoroasă dintre ea și partenerul Biancăi Drăgușanu. De asemenea, cea din urmă a subliniat că este indignată de situație și de postura în care a fost pusă pe nedrept. 

“Indignarea este mult prea mare. Am constatat cu stupoare că sunt implicată pe nedrept, fără niciun temei și niciun sâmbure de adevăr, într-o poveste care nu mă privește. Protagoniștii fiind Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cu Bianca Drăgușanu am avut un singur contact în viața mea, de câteva secunde, prin intermediul unei emisiuni unde a fost invitată.

Cât despre Gabi Bădălău, n-aș putea să vă ajut cu nimic, întrucât nu cunosc absolut deloc personajul. Sunt o persoană publică, dar nu sunt o persoană mondenă. Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult să fac parte din ea. Niciodată nu mi-am pus viața personală pe tapet și nu voi face asta”, a scris Anna Lesko pe Instagram, lămurind astfel lucrurile pentru fanii ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI