Anna Lesko, în cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibiții

Anna Lesko, în cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibiții
Anna Lesko și Bogdan Mocanu, scene incendiare

Anna Lesko șochează cu fiecare apariție atât pe scenă, în clipuri, cât și pe rețelele de socializare. Recent vedeta a încins imaginația fanilor, într-unul din cele mai recente clipuri ale sale. A avut o apariție incendiară, și nu oricum, ci alături de noul partener, Bogdan Mocanu.

Anna Lesko și Mocanu, o nouă colaborare

Anna Lesko este o prezență permanentă la diferitele emisiuni difuzate la TV. De fiecare dată a reușit să șocheze audiența prin ținutele sexy și provocatoare. Nu s-a dezmințit nici de data asta. În ultima vreme trendul colaborărilor între maneliști și soliștii consacrați de muzică ușoară este pe val.

Astfel că Anna Lesko a decis că este momentul să iasă pe piață cu un nou clip, într-o colaborare cu Bogdan Mocanu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”. Până aici nimic surprinzător. Partea interesantă apare în videoclipul produs de cei doi. Clipul lansat astăzi a încins imaginația fanilor vedetei.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, scene incendiare

Reacțiile fanilor au apărut imediat pe rețelele de socializare și nu au fost puține. Videoclipul celor doi, a fost lansat recent, și în mai puțin de două ore de la lansare a strâns deja peste 3.000 de vizualizări, și nu datorită piesei neapărat, ci datorită scenelor incendiare.

Cei doi au renunțat la orice inhibiție  și au decis să filmeze clipul piesei aproape dezbrăcați, și nu oriunde, ci într-o cadă. Îmbrăcată aproape sumar, iar Bogdan cu pieptul dezvelit, arătându-și formele de atlet, au apărut în clip, iar atingerile dintre cei doi nu au făcut altceva decât să încingă imaginația atât a fanilor blondei, cât și a fanelor fostului concurent de la ”Puterea Dragostei”.

Fanale au și de ce să viseze la tânărul Bogdan Mocanu, având în vedere că s-a despărțit, de curând, de iubita sa, Andra Volos, și ea fostă participantă la același reality-show, ”Puterea Dragostei”. După mai multe certuri, împăcări, și alte certuri, în această vară cei doi s-au despărțit definitv.

Surse apropiate tânărului, spun că Bogdan ar fi apelat și la consiliere psihiatrică pentru a putea trece peste drama despărțirii de Andra Volos. Motivul despărțirii, așa cum a declarat Bogdan, ar fi fost faptul că Andra a fost cea care l-a înșelat.

”Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii”, a spus Mocanu după despărțirea de Andra. De cealaltă parte, tânăra focoasă își vede mai departe de viața ei. Anunța recent că s-a mutat în Italia, și locuiește cu mama ei. Până la urmă, viața merge mai departe, atât pentru Bogdan Mocanu, cât și pentru fosta sa iubită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI