Anna Lesko, imagini interzise minorilor! Vedeta a pozat în ipostaze extrem de provocatoare. Foto

Anna Lesko, fotografii incendiare. Cum s-a pozat artista?

Anna Lesko pare că nu scapă nicio zi pentru a-și exprima senzualitatea. Artista a postat o serie de fotografii care sigur au încins din nou imaginația fanilor. Cum s-a pozat vedeta de data aceasta și de ce internuții au criticat-o vehement?

Anna Lesko, fotografii în ipostaze extrem de provocatoare

Anna Lesko nu pierde nicio ocazie pentru a le arăta fanilor că se bucură de vacanțe și de trupul bine conturat după orele petrecute la sala de fitness. Una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi este apreciază enorm nu numai de bărbați pe rețelele de socializare pentru felul în care arată. Deși are 41 de ani și o sarcină la activ, le poate face leje invidioase atât pe doamne, cât și pe domnișoare.

Anna este posesoarea unui trup de zeiță la care mulți visează. Din păcate, cei care au sperat că vor putea pune mâna pe frumoasa moldovească vor trebui să mai viseze, pentru că există cineva care deja i-a furat inima. Deși s-a despărțit de scurtă vreme de tatăl copilului ei, cântăreața a reușit să-i găsească rapid un partener. Cu toate că este bine cunoscut faptul că iubește din nou, solista de peste Prut nu l-a descoperit încă pubic pe cel care o face fericită.

Anna Lesko încinge din nou imaginația bărbaților! Ultima postare i-a adus și un val imens de critici artistei
Anna Lesko încinge din nou imaginația bărbaților! Ultima postare din mediul online i-a adus și un val imens de critici artistei

Val de critici din partea fanilor, după ultima postare

Blondina a ales ca din experiența sa mai puțin frumoasă să ofere celorlalți o perspectivă bună. Aceasta postează deseori pe rețelele de socializare mesaje pozitive pentru femeile care nu au încredere în ele sau care se tem să facă lucruri pentru ele, uitându-se atunci când vine vorba despre o relație.

Din nefericire, ultimele poze din mediul online i-au făcut pe mulți să o critice. Majoritatea fanilor reproșându-i alegerile de a se poza, dar și excentricitatea pe care o arată mai mult decât niciodată. „Anusca! Din obișnuință stai așa crăcită? ???”, „Anna, poza asta chiar nu e…nu știu ce eșarfă ți atârnă acolo în barcă, credemă că e fff urât, chiar dacă tu ești superbă”, „Nu te reprezintă, nu-mi place”, „Doamne ferește, rușine…ai un copil acasă…asumă-ți!”au fost doar câteva din comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI