20 feb. 2020 | 09:11

Anna Lesko, imagini interzise minorilor! Vedeta a pozat în ipostaze extrem de provocatoare. Foto

Monden
Anna Lesko, imagini interzise minorilor! Vedeta a pozat în ipostaze extrem de provocatoare. Foto
Anna Lesko, fotografii incendiare. Cum s-a pozat artista?

Anna Lesko pare că nu scapă nicio zi pentru a-și exprima senzualitatea. Artista a postat o serie de fotografii care sigur au încins din nou imaginația fanilor. Cum s-a pozat vedeta de data aceasta și de ce internuții au criticat-o vehement?

Anna Lesko, fotografii în ipostaze extrem de provocatoare

Anna Lesko nu pierde nicio ocazie pentru a le arăta fanilor că se bucură de vacanțe și de trupul bine conturat după orele petrecute la sala de fitness. Una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi este apreciază enorm nu numai de bărbați pe rețelele de socializare pentru felul în care arată. Deși are 41 de ani și o sarcină la activ, le poate face leje invidioase atât pe doamne, cât și pe domnișoare.

Anna este posesoarea unui trup de zeiță la care mulți visează. Din păcate, cei care au sperat că vor putea pune mâna pe frumoasa moldovească vor trebui să mai viseze, pentru că există cineva care deja i-a furat inima. Deși s-a despărțit de scurtă vreme de tatăl copilului ei, cântăreața a reușit să-i găsească rapid un partener. Cu toate că este bine cunoscut faptul că iubește din nou, solista de peste Prut nu l-a descoperit încă pubic pe cel care o face fericită.

Anna Lesko încinge din nou imaginația bărbaților! Ultima postare i-a adus și un val imens de critici artistei

Anna Lesko încinge din nou imaginația bărbaților! Ultima postare din mediul online i-a adus și un val imens de critici artistei

Val de critici din partea fanilor, după ultima postare

Blondina a ales ca din experiența sa mai puțin frumoasă să ofere celorlalți o perspectivă bună. Aceasta postează deseori pe rețelele de socializare mesaje pozitive pentru femeile care nu au încredere în ele sau care se tem să facă lucruri pentru ele, uitându-se atunci când vine vorba despre o relație.

Din nefericire, ultimele poze din mediul online i-au făcut pe mulți să o critice. Majoritatea fanilor reproșându-i alegerile de a se poza, dar și excentricitatea pe care o arată mai mult decât niciodată. „Anusca! Din obișnuință stai așa crăcită? ???”, „Anna, poza asta chiar nu e…nu știu ce eșarfă ți atârnă acolo în barcă, credemă că e fff urât, chiar dacă tu ești superbă”, „Nu te reprezintă, nu-mi place”, „Doamne ferește, rușine…ai un copil acasă…asumă-ți!”au fost doar câteva din comentariile internauților.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro