18 iun. 2024 | 11:36

Anna Lesko apariție de mii de like-uri pe plajă. Imaginile cu care i-a înnebunit pe internauți

Monden
Anna Lesko apariție de mii de like-uri pe plajă. Imaginile cu care i-a înnebunit pe internauți

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România. Artista, care a frânt multe inimi de-a l ungul timpului, a postat pe rețelele de socializare imagini de-a dreptul incendiare, în constum de baie, și a pus pe jar imaginația internauților. Iată ipostazele cu care i-a înnebunit pe fani.

Anna Lesko, în ipostaze incendiare

Anna Lesko are 45 de ani, dar se laudă cu un corp de invidiat. Artista face sport și are grijă să aibă o alimentație sănătoasă și, mai mult, a recunoscut că la o anumită perioadă de timp apelează la o dietă drastică, pe care nu toată lumea o poate urma, de detoxifiere a ficatului.

Zilele trecute, Anna Lesko a postat pe Instagram o imagine la plajă, într-un costum de baie colorat, din două piese. Imaginile i-a înnebunit pe internauți și au atras mii de like-uri și multe comentarii.

”Un corp superb,perfect! Toată aprecierea din partea mea. Ai un băiețel minunat, ești cea mai fericita mămica.,” / ”Ce corp perfect” / ”Perfectă…nimic în plus!” / Sexy și atrăgătoare” / ”Cea mai frumoasă și sexy”, sunt câteva dinte comentarii.

Ce calități și-ar dori să aibă viitorul partener

Anna Lesko este singură , dar spune că nu este în căutarea unui iubit și în prezent o preocupă să fie cea mai bună variantă a ei, care ar putea atrage apoi bărbatul ideal.

Artista a trăit o poveste de iubire cu DJ Vinnie, dar au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după opt ani de relație, și-au anunțat despărțirea. De atunci, cântăreața nu s-a mai afișat în mod oficial cu vreun bărbat. De curând, Anna lesko a vorbit despre ce calități trebuie să aibă viitorul ei partener.

Eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă.

Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești”, a spus Anna Lesko în podcast-ul lui Mihai Morar.
Anna Lesko și Dj Vinnie au un fiu, Adam, care acum are zece ani.

”Decât să stai într-o relație toxică, mai bine singură”

Anna Lesko a povestit mai demult cum a trecut peste despărțirea de tatăl fiului ei. Deși nu îi este ușor să fie singură, pentru ea s-a dovedit că decizia separării a fost cea mai bună. Artista a afirmat că preferă această situație, decât să stea într-o relație toxică.
Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi. Fericirea nu înseamnă doar să fii mereu cu zâmbetul pe buze, înseamnă mai mult decât atât.
Fericirea ți-o construiești, nu vine peste tine. Dacă tu ești fericită, copilul va fi fericit. Dacă ești împlinită, îți va merge bine. E foarte greu să fii singură, dar prefer să fiu singură și înțeleasă de mine. Ador momentele de singurătate”, spunea Anna Lesko într-un interviu pentru VIVA!
Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Două vedete au trișat la Asia Express. Totul a fost filmat și dat la TV
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro