Anna Lesko a pozat dezbrăcată în vacanţă. În ce resort de lux s-a cazat vedeta în vacanţă

Anna Lesko a pozat dezbrăcată în vacanţă. În ce resort de lux s-a cazat vedeta în vacanţă
Anna Lesko a pozat dezbrăcată într-o celebră regiune din Italia. Cum s-a afișat cântăreața de această dată.

Anna Lesko a pozat dezbrăcată, din nou. Cântăreața este cunoscută în spațiul public pentru aparițiile sale extravagante. Și de această dată, fanii vedetei au rămas fără cuvinte. Artista a primit o mulțime de cuvinte de laudă după ce a publicat o fotografie în care apare goală, la un resort de lux unde și-a petrecut vacanța.

Ce destinație de vacanță a ales Anna Lesko

Anna Lesko a plecat în vacanță. Din primele fotografii împărtășite cu fanii săi pe conturile pe care le deține pe platformele de socializare, aceasta își petrece zilele de concediu în compania câtorva prieteni apropiați. Cântăreața a ales să se relaxeze în acest an într-o destinație turistică de vis, din Italia.

Nu este prima vacanță în care vedeta a mers în sezonul estival curent. Recent, ea și un bărbat înalt, brunet au fost surprinși în Turcia. Despre bărbatul cu pricina se vehiculează că ar fi noul iubit al artistei.

Lăsând acest aspect deoparte, se pare că Anna Lesko a mai marcat o vacanță în care nu se știe dacă a fost însoțită de același partener. Așa cum am precizat anterior, cântăreața pare a fi însoțită de câțiva prieteni apropiați, alături de care s-a și pozat.

Anna Lesko a plecat în vacanță în Matera, Basilicata. Vedeta s-a cazat la un celebru resort de lux de patru stele. Este vorba despre renumitul Sant’Angelo, popular datorită locuințelor construite în peșteri și camerelor curtenești amplasate într-o matrice de poteci cu trepte de piatră.

Anna Lesko a pozat dezbrăcată în Italia

Resortul oferă una dintre cele mai frumoase priveliști din întregul oraș. Cântăreața româncă nu a ratat ocazia de a se fotografia chiar într-una dintre camerele curtenești. Anna Lesko a pozat dezbrăcată la marginea patului din camera în care s-a cazat, într-o postură care dă peste cap imaginația tuturor bărbaților.

Cu pereți albi sinuoși, podea din mortar de var alb și paturi îmbrăcate în țesături albe, designul camerei s-a potrivit mănușă stilului în care s-a pozat cântăreața din România. Vedeta este deja cunoscută în spațiul public pentru aparițiile sale incendiare. Și de această dată, Anna Lesko și-a pus în evidență atuurile fizice, fără să aibă niciun fel de inhibiții.

În fotografia amintită, care este încărcată și în galeria FOTO a acestui articol, frumoasa artistă apare așezată la marginea unei piese de mobilier de lângă pat. Cu un pahar în mână, Anna Lesko s-a pozat într-una dintre cele mai senzuale posturi. Spre deosebire de alte ocazii, vedeta a avut grijă să își acopere, de această dată, părțile intime ale corpului.