27 iul. 2022 | 20:13

S-a aflat cine este bărbatul care o face fericită pe Anna Lesko. Unde au fost surprinși cei doi

Monden
S-a aflat cine este bărbatul care o face fericită pe Anna Lesko. Unde au fost surprinși cei doi
S-a aflat cine este barbatul care o face fericita pe Anna Lesko. Unde au fost surprinsi cei doi

După ani de zile în care internauții și-au dat cu presupusul cu privire la pretinsele relații amoroase ale Annei Lesko, iată că acum artista a confirmat că iubește și este iubită la rândul ei. Frumoasa cântăreață este într-o relație serioasă. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima. Primele imagini cu partenerul ei misterios.

Cine este iubitul Annei Lesko

Anna Lesko este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și senzuale artiste din showbizul românesc, vedeta fiind curtată de foarte mulți reprezentanți ai sexului puternic.

Fosta prezentatoare de la „Splash! Vedete la apă” a fost mereu în centrul atenției mass-media, fiind o femeie extrem de cochetă și conștientă de atuurile sale fizice.

De când s-a despărțit de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, Adam, internauții au lansat tot felul de speculații privind identitatea pretendenților Annei Lesko. Recent, vedeta a confirmat că este implicată într-o relație serioasă, fiind surprinsă de către fotoreporteri în vacanță, alături de actualul ei iubit.

În ceea ce privește relațiile, Anna Lesko este o fire rezervată, care preferă să-și țină viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fanii solistei au sugerat că partenerul de viață al divei ar fi un om de afaceri discret, care nu-și dorește să fie în centrul atenției mass-media.

Conform jurnaliștilor de la mediaflux.ro, reporterii speciali au surprins-o pe Anna Lesko în vacanță în Antalya, alături de bărbatul care i-a cucerit inima, un bărbat înalt și brunet.

Solista și partenerul ei se comportă precum doi adolescenți pe meleagurile turcești, iar în imaginile imortalizate de camerele foto, iubitul misterios pare să fie extrem de atent și grijuliu față de Anna Lesko.

Ce tarif are Anna Lesko pentru un recital de 45 de minute

Anna Lesko se bucură de un imens succes pe piața muzicală din România. În 2022, artista este extrem de căutată pentru a cânta la evenimente și concerte, motiv pentru care și-a crescut tariful la 2.500 de euro pentru a performa într-un show de 45 de minute.

„Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate.

Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat.”, a declarat, în exclusivitate pentru ego.ro, un organizator de spectacole care colaborează cu faimoasa cântăreață.

Sursa foto: Media Flux.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
VIDEO Bărbat bătut cu ciocanul, în Capitală, agresorii nu au fost încă găsiți. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Jador în cătușe! Imaginile care au făcut înconjurul internetului
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro