Anna Lesko a lăsat orice ruşine deoparte şi s-a fotografiat cu sânii la vedere. Imaginea a devenit virală

Anna Lesko a lăsat orice ruşine deoparte şi s-a fotografiat cu sânii la vedere. Imaginea a devenit virală
Anna Lesko s-a fotografiat goală la micul dejun

Anna Lesko nu se ferește să își arate formele, chiar dacă a ajuns la vârsa de 41 de ani. Artista a renunțat la haine și s-a fotografiat în timp ce servește micul dejun, iar mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare a aprins imaginația multora. În timp ce unii i-au transmis că arată bine, alții au făcut glume deocheate pe seama ei.

Anna Lesko s-a fotografiat goală la micul dejun

Multe persoane se fotografiază în timp ce servesc micul dejun, dar Anna Lesko s-a gândit să ducă selfie-ul la următorul nivel. S-a fotografiat în pielea goală și a postat poza pe contul personal de Instagram, unde a adunat peste 14.000 de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

„Am cerut ouă moi dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar proaspăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roșii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt și un strop de ulei de măsline”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Anna Lesko pe Instagram.

„Eu sunt taaaaare curios cine-i fericitul sau fericita de iți face pozele”, a întrebat-o un fan.

„Nu se poate comenta la Așa frumusețe divină cu un corp superb”, „Da, fără busuioc poza nu era asa reușită” și „Anna, ești obraznică”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care artista le-a primit pe Instagram. Vezi AICI fotografia postată de vedetă.

Artista a participat la emisiunea Chefi la Cuțite și le-a gătit celor trei chefi un preparat pe care îl gătește și pentru familia ei.

„Suntem trei la părinți și mama ne-a învățat să fim mereu ca niște gheișe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi! Chiar și atunci când ești obosită, surprinsă, chiar și trezită din somn…să fii mereu aranjată și senzuală”, a spus Anna Lesko.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI