Anna Lesko a dat cărțile pe față. De ce a ales ținutele incendiare la Antena 1

Anna Lesko a dat cărțile pe față. De ce a ales ținutele incendiare la Antena 1
Anna Lesko le-a mărturisit frustrarea sa internauților

Anna Lesko a răbufnit într-un mesaj de pe rețelele de socializare. Celebra prezentatoare de la ‘Splah! Vedete la apă’ s-a săturat să fie pusă la zid pe nedrept. Vedeta a reacționat în consecință și le-a mărturisit fanilor totul.

Anna Lesko a răbufnit! Vedeta nu mai suportă criticile

Anna Lesko este una din cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar de-a lungul timpului a reușit să fure privirile tuturor prin vestimentațiile alese care îi puneau în evidență formele de vis.

Celebra cântăreață a fost tocmai din acest motiv atacată de foarte multe ori de unii internauți care i-au spus că exagerează și că nu își arată deloc prin modul acesta statutul de mămică. Multe dintre urmăritoarele din mediul online au ținut să o critice dur, iar Anna Lesko nu a mai suportat și le-a dat în cele din urmă o replică.

Totul a pornit de la ținutele pe care le-a purtat mândră în cadrul emisiunii „Splash, vedete la apa” pe care a moderat-o de curând. Piesele vestimentare purtate de solistă au fost care mai de care mai incitante ce lăsau la vedere o parte bună din piele, iar în unele nu purta nici lenjerie intimă.

Aparițiile au fost taxate dur de mulți. Prezentatoarea de televiziune s-a săturat de cuvintele în plus și de ideea de a fi pusă la zid pe baza unor haine, iar acum le-a lăsat un mesaj amplu tuturor criticilor.

„Fac parte din lumea artistică, nu sunt de profesie inginer constructor”

„Știu ca mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi ” Dar nu era nevoie, Anna…” , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care preda cursuri de drept constituțional si instituții politice, ci fac parte din lumea artistica!

Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena, reprezintă un show! Asta iți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute”, a scris aceasta.

Cea din urmă a mai specificat că toate creațiile vestimentare în care și-a făcut apariția pe micile ecrane în cadrul show-ului verii au fost făcute special pentru ea de către Andreea Corvin. De asemenea, solista a ținut să precizeze că fiecare rochie a fost prevăzută cu lenjerie intimă, doar că aceasta a fost atent poziționată pentru a nu se vedea și astfel a nu strica estetica.

„Cu ce drept mă etichetezi?!”

„Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pt mine de către Andreea Corvin, într-o strânsa colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzuta cu lenjerie intima, atașata cu iscusința, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joaca cu mintea ta!

O să ai o surpriza sa constați că sunt mai decent îmbrăcată pe strada decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea! Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoiala educația copilului meu, rolul meu de mama?! Când ai sa înțelegi ca în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și „roluri de jucat”, iar între acestea nu există neapărat o legătura”, a mai detaliat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI