Prognoza meteo miercuri, 11 septembrie. Vești surprinzătoare de la meteorologi

Prognoza meteo miercuri, 11 septembrie. Vești surprinzătoare de la meteorologi
Prognoza meteo pentru azi, 11 septembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că azi, 11 septembrie, prognoza meteo vine cu o surpriză. Rămânem cu umbre ale temperaturile de vară sau toamna își intră deja în drepturi? Iată vremea în toată țara, dar și în București! Urmărește aici maximele la care să te aștepți după-amiază și minimele nopții.

Vremea în Toată țara

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie vin cu vești buni pentru cei care credeau că și-au luat adio de la razele de soare ale verii. Temperaturile sezonului cald nu ne părăsesc! Prognoza pentru toată țara, dar și cea din București arată că oamenii se mai pot bucura încă de îmbrăcămintea din sezonul cald și de ceva soare cu dinți, pe lângă adierea caracteristică perioadei.

Vremea se anunță a fi frumoasă, alături de unele înnorări temporare în zona de munte. Se arată și câteva averse de ploaie, din fericire izolate. Vântul va avea unele intensificări în zona Dobrogea, dar și în restul teritoriului. Maximele în estul Transilvaniei se vor situa între 21 și 25 de grade, iar în restul țării vor fi cuprinse între 25-30 de grade Celsius. Cele mai ridicate valori sunt așteptate în zona Luncii Dunării.

Prognoza meteo pentru azi, 11 septembrie
Prognoza meteo pentru azi, 11 septembrie

Vremea în București

Maxima zilei de azi, 11 septembrie, va fi de 27 de grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vântul vine din partea de nord-est 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Noaptea vom avea parte de un cer senin, alături de minima de doar 13 grade Celsius. Vânturi vin din zona de nord-est a teritoriului României, alături de rafale de 17 km/h.

Cum va fi la mare?

 „Apa Mării Mediterane, Negre, Oceanul Atlantic este mai ridicată decât normal.  Vor fi formațiuni ciclonice care aduc ploi, furtuni de vară. Ploaie cu caracter torențial. Ploi scurte. Căderi de grindină”
Floriana Georgescu, meteorolog

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI