ANM, alertă de vreme severă imediată pentru 23 de județe. Centrul Infotrafic, avertizare de trafic sub cod galben

ANM, alertă de vreme severă imediată pentru 23 de județe

ANM a emis, luni, 28 octombrie, alertă de vreme severă imediată pentru 23 de județe. Centrul Infotrafic a transmis o avertizare de trafic sub cod galben.

ANM, alertă de vreme severă imediată pentru 23 de județe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, 28 octombrie, o atenționare de cod galben de vreme severă valabilă în următoarele ore pentru mai multe județe din țară. Conform specialiștilor, 23 de județele se află sub plapuma negurii. În acest interval, se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

ANM, alertă de vreme severă imediată pentru 23 de județe. Centrul Infotrafic, avertizare de trafic sub cod galben
Se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Județele vizate sunt: Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Harghita, Buzău, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi și Vaslui.

Centrul Infotrafic, avertizare de trafic sub cod galben

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, luni dimineață, pe autostrada A2 București-Constanța, traficul rutier se va desfășura în condiții de ceață densă. Pe alocuri, vizibilitatea va fi sub 50 de metri. Tot în condiții de vizibilitate redusă sub 50 de metri se circulă și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea.

Principalele date meteo de azi, 28 octombrie

Prognoza lunară

  • 20.10.2019 – 04.11.2019 – regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregului teritoriu, îndeosebi în nordul extrem al țării și la munte. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice. În rest, vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
  • 04.11.2019 – 11.11.2019 – cantitățile de precipitații estimate de meteorologii de la ANM pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, în special în jumătatea estică a țării. Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale perioadei.
  • 11.11.2019 – 18.11.2019 – regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru intervalul menționat, în toate regiunile.
  • 18.11.2019 – 25.11.2019 – cantitățile de precipitații estimate de speciliștii de la ANM pentru această săptămână vor fi în general, în toată țara, apropiate de cele normale pentru acest interval. Mediile valorilor termice vor fi ușor, la nivelul întregului teritoriu, mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI