08 feb. 2024 | 18:52

Angela Similea revine pe scenă, în 2024? Marcel Pavel o susține din plin: „Ar fi bine, totul e la şmecherie acum” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Angela Similea revine pe scenă, în 2024? Marcel Pavel o susține din plin:

Nostalgicii muzicii ușoare românești și-ar dori cu ardoare ca Angela Similea să se întoarcă pe scenă, în 2024, în fața publicului care o adoră. Chiar circulă zvonuri, în acest sens. Este susținută, din plin, și de valoroșii ei colegi de breaslă. În exclusivitate pentru Playtech Știri,  Marcel Pavel, un mare admirator al cântăreței cu voce de aur, și-a exprimat dezamăgirea față de actuala generație de artiști. Prin urmare, consideră benefică prezența Angelei Similea, pe marile scene ale țării.

Marcel Pavel, despre o posibilă revenire pe scenă a Angelei Similea

Solistul Marcel Pavel ar fi bucuros ca inegalabila Angela Similea, în vârstă de 77 de ani, să revină pe scena muzicii românești, după această lungă pauză, cu atât mai mult cu cât e total nemulțumit de noua generație de artiști:

”Ne-am balcanizat, avem mai mult muzică orientală și manele, din abundență, a cam dispărut muzica romantică, de odinioară. Angela Similea rămâne o prințesă a vremurilor de altădată, a muzicii românești.

Nu cunosc motivul real pentru care s-a retras, are și acum o voce foarte bună. Într-adevăr, generațiile se schimbă, dar, din păcate, nu în bine. Ne ducem în zona desuetă, nonvaloarea e ridicată la rang de virtute, totul e doar la șmecherie, în muzica românească”.

Ce spune Marcel Pavel despre absența României, la Eurovision 2024? Cine e vinovat de ultimele eșecuri?

Marcel Pavel, solistul care a obținut un onorant loc 9, la Eurovision, în  2002, cu piesa ”Tell Me Why?”, și-a exprimat părerea și privind decizia TVR ca România să nu mai participe, în acest an, la celebrul festival, din lipsă de fonduri:

”Dezamăgirea mea este și că nu mai participăm la Eurovision 2024. Nu sunt de vină soliștii români, nu ei sunt de vină că în ultimii ani România a avut o participare dezamăgitoare, cu artiști de valoare îndoielnică.

Acesta este, într-adevăr, un concurs de creație, dar contează enorm și solistul, și show-ul, prezența scenică, este un tot, la pachet. Faptul că nu participăm este un mare minus pentru noi, pentru că nu se mai aude de România, iar ne ascundem ca popor”.

Citiți și: ”Unde se duc banii? În altă parte?” Marcel Pavel și Nicola, dezamăgiți profund de absența României la Eurovision 2024 EXCLUSIV

Fiul cel mare al lui Marcel Pavel a împlinit 28 de ani

Marcel Pavel are trei copii, toți fiind atrași de lumina reflectoarelor, spre marea lui bucurie. Susține însă că nu s-a aflat în spatele deciziei lor de a deveni tot artiști. Ieri, fiul său cel mare, Richard, a împlinit 28 de ani. La ceas aniversar, solistul ne-a vorbit despre bucuria de a fi tată:

”Ieri, fiul meu cel mare, Richard, a împlinit 28 de ani. Trec anii, și tu ca părinte zici: ”Vai, ce repede au trecut anii și copiii au ajuns la maturitate!”. Însă, eu mă simt încă tânăr, am fost și voi rămâne un artist rebel. Richard este un copil extraordinar, special, sensibil, a absolvit Conservatorul, are și Master, va fi profesor de pian, are mult talent pedagogic, dar și interpretativ, poate va și compune, la un moment dat.

Am terminat studioul de înregistrări, așa că și Sasha, fratelui lui, care este pasionat de muzică, va putea să facă ceea ce îi place, muzică de club. Iar fetița mea, Iuvenalia, are și ea niște laturi extraordinare, e și balerină, dar și solistă”.

Citiți și: Marcel Pavel va face o operație estetică la peste 60 de ani: ‘Îmi e teamă’

Angela Similea se numără printre cele mai talentate artiste de muzică ușoară, din ”Generația de Aur”. Are în palmares superbe  șlagăre, dintre care amintim ”Casa mea”, ”De ce te uiți la mine?” și ”Să mori din dragoste rănită”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Schimbare pentru toți românii. Ce se întâmplă cu codul numeric persona
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro