Andrei Duban a pus-o pe Grațiela să îi jure asta în fața întregii țări. Ce s-a întâmplat după eliminare

Andrei Duban a pus-o pe Grațiela să îi jure asta în fața întregii țări. Ce s-a întâmplat după eliminare
Andrei Duban a pus-o pe Grațiela să îi jure asta în fața întregii țări. Ce s-a întâmplat după eliminare

La puțin timp de la eliminarea Grațielei Duban de la Survivor România, soțul ei, Andrei Duban, i-a spus Grațielei să jure că nu mai pleacă niciodată de lângă el.

Andrei Duban a pus-o pe Grațiela să îi jure asta în fața întregii țări

 Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România, după ce publicul a decis ca Ghiță Balmuș să meargă mai departe. Competitoare foarte bună, aceasta a fost propusă de echipă pentru a doua oară la duel, după o dispută cu Elena, Asiana și Sonny Flame, iar dacă în lupta cu Andi a câștigat, aceasta a fost nevoită să accepte votul telespectatorilor și să plece acasă.

„Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisa să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte, mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles.

Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrebare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă va părăsi competiția.  ”O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțiile de a vedea traseul. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge acasă va fi să îmi ți n strâns-strâns în brațe copilul și soțul”, a spus Grațiela Duban, după ce a aflat că este eliminată.

A pus-o să jure că nu mai pleacă de lângă el

Eliminarea soției lui l-a bucurat nespus pe Andrei Duban, vorbind despre partenerea sa cu lacrimi în ochi. Acesta a pus-o pe Grațiela să jure că nu mai pleacă niciodată de lângă el.

”Primul lucru pe care ți-l cer este să juri că nu să mai stăm niciodată atâta timp despărțiți, niciodată, indiferent de proiectele care ni se vor propune vreodată. Două luni parcă au fost o eternitate. Te iubesc enorm, viața mea. Vino acasă mai repede, eu și Armin te așteptăm cu brațele deschise. Dacă nu iei avionul de acolo, iau eu un avion militar și vin în Dominicană”, i-a spus, cu lacrimi în ochi, actorul.