12 iul. 2021 | 21:13

Andreea Tonciu trăiește un coșmar. E în doliu și are mari probleme de sănătate

Monden
Andreea Tonciu trăiește un coșmar. E în doliu și are mari probleme de sănătate
Andreea Tonciu traieste un cosmar

Clipe de coșmar pentru Andreea Tonciu. Frumoasa brunetă trece prin cele mai dificile momente din viața ei. Pe lângă problemele de sănătate cu care s-a confruntat, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este în doliu, după ce un membru important al familiei sale a încetat din viață. Despre cine este vorba.

Andreea Tonciu trăiește un coșmar

Andreea Tonciu simte că nu mai are motive să zâmbească. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities trece prin momente îngrozitoare. Bruneta are serioase probleme de sănătate cu urechea, iar recent a aflat o veste îngrozitoare. Unchiul Andreei Tonciu a murit în urma unui atac cerebral, iar bruneta regretă nespus că nu a apucat să-și ia rămas bun de la ruda sa.

Soția lui Daniel Niculescu s-a descărcat prietenilor săi virtuali de pe Instagram, cărora le-a povestit drama prin care a trecut în ultimul timp. Andreea Tonciu plânge neîncetat și are momente în care simte că a ajuns la capătul puterilor. Frumoasa vedetă bănuiește că s-a îmbolnăvit în ultima vacanță, iar problemele sale cu urechea dreaptă par destul de serioase.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament. Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia.

Pe lângă acest lucru trec şi printr-un moment nefericit pentru că am un deces în familie. Mi-a murit un unchi… Ai mei au plecat de urgenţă la Constanţa, îţi dai seama este un moment greu şi trebuie să fim alături de rudele noastre. Iar eu acum trebuie să mă ocup de afacerea familiei, sunt la florăria mamei mele, dar durerile astea pe care le am nu îmi dau pace”, a povestit Andreea Tonciu, în exclusivitate pentru Cancan.

Care este cel mai mare regret al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu suferă cumplit în urma decesului unchiului său, mărturisind că are un singur regret: acela că nu a apucat să-și ia rămas bun de la el, înainte ca acesta să treacă la cele veșnice. Vedeta era ocupată la filmări în Constanța și s-a întors foarte târziu acasă, gândindu-se să nu-și mai deranjeze unchiul la o asemenea oră înaintată.

„Sâmbătă am avut câteva filmări la Constanţa şi am vrut să trec în vizită pe la unchiul meu. Părinţii mei m-au sunat şi mi-au spus că el nu se simte bine şi m-au sfătuit să trec să îl văd.

Îmi pare enorm de rău că nu am mai apucat să vorbesc cu el, am terminat foarte târziu treaba, voiam sa ajung acasă pentru că eram obosită şi m-am gândit să nu îl mai deranjez nici pe el la ora aia târzie.

Din păcate după atacul cerebral pe care l-a suferit a murit. Nici nu pot să îţi explic cât de mult regret că nu am trecut în seara aia pe la el…”, a mai adăugat Andreea Tonciu pentru sursa citată.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro