Andreea Tonciu rupe tăcerea despre Elena Chiriac: „La finala Survivor, nicio femeie n-a fost alături de ea. De ce?”

Andreea Tonciu rupe tăcerea despre Elena Chiriac: „La finala Survivor, nicio femeie n-a fost alături de ea. De ce?”
Andreea Tonciu și Elena Chiriac, din nou la cuțite.

Andreea Tonciu a rupt tăcerea despre Elena Chiriac. Fosta Faimoasă a mărturisit că nicio femeie nu a susținut-o pe tânăra sportivă în finală, iar asta spune multe despre caracterul ei și felul în care a gestionat lucrurile în competiția din Dominicană. Show-ul s-a terminat, dar unele participante continuă lupta în spațiul public prin diverse cuvinte tăioase. „La finala Survivor, nicio femeie n-a fost alături de ea. De ce?”, a declarat fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil”.

Andreea Tonciu continuă lupta: ce spune despre Elena Chiriac?

Competiția din Republica Dominicană s-a terminat, dar lupta continuă pentru unele concurente. Andreea Tonciu și Elena Chiriac sunt din nou la cuțite și la întoarcerea de la ,,Survivor România”.

Fosta asistentă TV a reacționat imediat după ce tânăra sportivă a spus cuvinte grele la adresa ei. Conflictul dintre ele a ajuns la un alt nivel în țară. Rezultatul obținut la finele show-ului de pe Pro TV nu i-a fost pe plac Elenei, iar acum își varsă nemulțumirile pe foștii colegi.

Fosta finalistă nu vrea să o ierte pe Andreea Tonciu după cele petrecute pe insulă. Tânăra a caracterizat-o pe cea din urmă astfel: „Irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață”, „dramatică”.

Modelul a pus paie pe foc în emisiunea lui Cătălin Măruță. Reacția Andreei a venit rapid după cele auzite. Cele două nu s-au înțeles deloc nici în proiectul unde s-au cunoscut pentru prima dată. Tonciu a dat cărțile pe față și a făcut destăinuiri neașteptate despre situația dintre ea și finalista ,,Survivor România.”

Fosta concurentă de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” a declarat că nu vrea să vorbească prea mult despre Elena și astfel să o facă mai cunoscută, menționând că nu știe cine este tânăra sau de ce a apărut la TV.

,,Eu nu știu cum a apărut ea la televizor”

„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac… Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor.

Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea. Ca drept dovadă, la finala Survivor nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este De ce? Pentru că are un caracter infect!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru cancan.ro.