Andreea Tonciu, reacție incredibilă despre infidelitate: ‘Bărbatul înșală orice ai face’

Andreea Tonciu, reacție incredibilă despre infidelitate: ‘Bărbatul înșală orice ai face’
Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitatea in cuplu

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România, fiind renumită pentru felul său direct și tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Întrebată recent ce părere are despre infidelitatea în cuplu, fosta Faimoasă de la Survivor România 2022 a făcut declarații impresionante.

Andreea Tonciu, declarații despre infidelitatea în căsnicie

Învitată în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, Andreea Tonciu a făcut mărturisiri de primă clasă. Focoasa brunetă a vorbit asumat și deschis, așa cum i-a obșinuit pe admiratorii săi, despre lucrurile mai puțin plăcute care ar putea apărea într-o relație sau căsnicie, infidelitatea.

Fosta Faimoasă de la Survivor România 2022 a dezvăluit că are încredere în soțul ei, căruia i-a acordat întotdeauna libertatea deplină. Andreea Tonciu a mărturisit că nu verifică niciodată celularele partenerului ei de viață.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon.

Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele. Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu.

„Bărbatul oricum înșală, dacă vrea!”

Pe de altă partea, Andreea Tonciu este convinsă că ar afla imediat, dacă soțul ei i-ar pune coarne. Mai mult de atât, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este convinsă de faptul că atunci când unul dintre parteneri dorește să fie infidel, o face oricum.

Andreea Tonciu a mărturisit că nu și-a înșelat niciodată partenerii și le blamează pe femeile care nu au curajul de a încheia o relație, atunci când se simt nefericite.

„Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fii cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta.

Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată.”, a dezvăluit Andreea Tonciu la Fiță cu Adiță.