04 mart. 2021 | 17:43

Andreea Tonciu, primele declarații despre divorț. A vorbit deschis despre ce îi face soțul ei

Monden
Andreea Tonciu, primele declarații despre divorț. A vorbit deschis despre ce îi face soțul ei
Andreea Tonciu, declarații despre divorț

Divorțul dintre soții Niculescu e aspru discutat de multă vreme în lumnea mondenă. Ce declarații face Andreea Tonciu despre relația actuală dintre ea și soțul său? Vedeta a spus totul.

Andreea Tonciu, mărturii despre divorț. Ce se întâmplă în căsnicia vedetei?

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează unul din cele mai discutate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că mulți mai așteptau ani buni până când vedeta să se pună la casa ei, se pare că soarta i-a scos în cale bărbatul care a făcut-o să facă pasul cel mare poate mai repede decât ar fi crezut.

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de patru ani care le umple zilele de fericire. Mulți nu le-au dat șanse și din cauza diferenței mici de vârstă dintre ei, dar și a faptului că soțul brunetei nu ar fi agreat multe din aparițiile sale pe micul ecran și dorința de afirmare în continuare în televiziune.

Timpul a trecut, bărbatul a acceptat iubirea mamei copilului său pentru acest domeniu, așa că lucrurile s-au relaxat din această privință. De-a lungul anilor, în lumea mondenă s-a zvonit de câteva ori că cei doi nu mai pot ajunge la un numitor comun și că vor alege în viitorul apropiat să o ia pe drumuri separate.

Diva a venit cu mărturii despre mariajul său în cadrul unei emisiuni. „Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a declarat Andreea Tonciu.

Pentru ce i-ar face bagajele soțului?

Întrebată ce nu ar accepta de la bărbatul pe care îl iubește, Andreea a răspuns: „Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert.”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a menționat că a fost foarte supărată pe soțul ei în momentul în care a primit oferta de a pleca în competiția Asia Express.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”
Andreea Tonciu

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro