Andreea Tonciu, plină de operații estetice. Ce i-a transmis soțul, chiar azi

Andreea Tonciu, plină de operații estetice. Ce i-a transmis soțul, chiar azi
Ce i-a spus soțul despre noua operație estetica

Este cunoscut faptul ca Andreea Tonciu nu ezită să apeleze la medicul estetician. Iată că și în 2021 vedeta și-a făcut și-a făcut o nouă operație estetică. Soția lui Daniel Niculescu a povestit despre ce și-a mai făcut acum și despre ce părere are partenerul său de viață despre acest lucru.

Ce i-a transmis Daniel Niculescu Andreei Tonciu după noua intervenție

Se pare că Andreea Tonciu este foarte fericită în privința noii intervenții. Vedeta și-a făcut o operație la nivelul feței. Mai exact, ea și-a făcut un conturing facial cu acid hialuronic. De asemena, Andreea susține că a început noul an foarte bine și că vrea să fie din ce în ce mai frumoasă.

”Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de îmbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta își spune cuvântul.

Mi-am făcut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Ce părere are soțul Andreei Tonciu despre operațiile estetice

Cu toate acestea, s-ar părea că soțul vedetei o încurajează să apeleze la medicul estetician. Andreea Tonciu a mărturisit că Daniel Niculescu este chiar mândru de acest lucru. Însă, după operație când a văzut-o, acesta i-a spus că nu pare să fie ea.

”Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu. Mă încurajează soțul meu. Dacă iau vreo decizie, îmi spune dacă e bine să o fac sau nu”, a adăugat Andreea Tonciu.

Pe de altă parte, Andreea susține că dacă acesta nu ar fi fost de acord cu noua operație estetică, ea ar fi renunțat deoarece sunt o familie. Însă, Daniel Niculescu o susține și se pare că este de acord cu intervențiile care o fac tot mai frumoasă.

”Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă”, a mai spus Andreea Tonciu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI