Andreea Tonciu, de nerecunoscut fără machiaj. Cum arată vedeta, de fapt

Andreea Tonciu, de nerecunoscut fără machiaj. Cum arată vedeta, de fapt
Andreea Tonciu, fără machiaj. Cum arată vedeta naturală

De când a revenit în atenția oamenilor, cunoscută fiind dorința anterioră a soțului de a renunțat la lumea reflectoarelor, Andreea Tonciu s-a prezentat cu o imagine impecabilă, compusă din ținute elegante, aici fiind ”mâna” emisiunii ”Bravo, ai stil!” în care a participat, alăturate de machiaje intense, cel puțin în zona ochilor. De asemenea, pe Instagram, în dialog cu fanii, bruneta nu a lăsat niciodată filtrele jos, drept pentru care o Andreea fără machiaj nu a fost zărită mai mult de câteva cadre surprinse pe neașteptat în cadrul show-ului de la Kanal D. Astăzi,  însă, vedeta și-a uimit audiența publicând două imagini cu ea complet nefardată.

Andreea Tonciu s-a arătat admiratorilor fără machiaj

Andreea Tonciu era inconfundabilă cu forma nasului ei, însă, văzându-l ca pe un defect, a ținut să-l corecteze, așa că și-a făcut rinoplastie la o clinică din Istanbul, în 2014. În 2010 și-a pus silicoane în Olanda, iar intervențiile noninvazive, cum ar fi cele de mărire a buzelor cu acid hialuronic, au devenit de atunci o rutină. Recent, a mai bifat o îmbunătățire, dar care schimbă vizilbil parametrii chipului, anume contur și lifting (n.r. ridicare) facial.

Deloc interesată de părerea oamenilor despre schimbările pe care le face, dar totodată și doritoare de a-și crește popularitatea în mediul online, bruneta postând de o vreme încoace tot mai des pe Instagram, Andreea a publicat și de această dată acțiunile din ziua sa, printre care și vizita la un medic estetician. Aceasta a fost fotografiată de specialist înainte și după intervenție, pentru a confrunta cele două apariții. Colajul a fost postat de vedetă, care pare mândră acum de aspectul său.

Sora sa îi calcă pe urme

E cunoscut că Tonciu și-a mărit sânii și și-a micșorat nasul, iar mezina familiei, Lorena, care suferea de aceleași complexe, a recurs de asemenea la operații estetice. Tânăra a ajuns pentru prima dată pe mâna medicului estetician în Turcia, unde și-a operat nasul, și-a pus silicoane și acid hialuronic în buze, la doar 18 ani. În 2019 a mai făcut o vizită la medic pentru a-i mări sânii lăsați. Pentru moment, Lorena pare mulțumită de rezultate, dovadă stând postările sale, în ipostaze incitante, de pe conturile de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI