Andreea Tonciu, planuri mari de viitor. Ce urmează să facă bruneta în septembrie: ”Preferata mea”

Andreea Tonciu, planuri mari de viitor. Ce urmează să facă bruneta în septembrie: ”Preferata mea”
Andreea Tonciu, planuri mari pentru luna septembrie

Andreea Tonciu a vorbit despre planurile de viitor. Cunoscuta fostă concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a mărturisit fanilor ce urmează să facă din septembrie. De ce se pregătește bruneta?

Ce planuri are Andreea Tonciu pentru viitor: luna septembrie se anunță plină

Andreea Tonciu a făcut o schimbare uriașă și a renunțat la proiectele de televiziune pentru o lungă perioadă pentru familie. Bruneta îi dedică aproape exclusiv timpul fiicei sale și se declară o familistă convinsă. Andreea Tonciu s-a cumințit vizibil, au observat fanii.

Aceasta a părăsit rolurile de asistentă TV și nu și-a mai făcut apariția atât de des în platourile de filmare tocmai pentru că fericirea alături de cei dragi a făcut-o să reconsidere planurile avute în tinerețe.

Fosta concurentă de la ‘Bravo ai stil’ e plecată de la începutul verii în vacanțe alături de fiica, sora și soțul ei. Distracția nu e deloc pe sfârșit pentru că aceasta urmează să plece luna viitoare în cel mai așteptat concediu al anului.

Diva noastră a spus că nu se gândește momentan la un al doilea copil pentru că dorește să se implice din nou în proiecte de televiziune care vor apărea în curând, vestea fiind uriașă pentru fanii care au așteptat-o cu sufletul la gură din nou pe micile ecrane.

„Dar în septembrie urmează să…”

”Întrebarea sta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (nr. mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră. Dar în septembrie urmează să plec cu soțul într-o vacanță mai intimă, preferata mea, doar noi doi, până acum am avut vacanțe doar cu familia.

Este un moment foarte așteptat, în patru vacanțe am fost doar cu Rebeca și atunci trebuie să execuți doar ce zice copilul. Acum sunt cu soțul și fetița, urmează să vină și mama cu sora mea și poate chiar și tatăl meu”
Andreea Tonciu (Sursa: Antena Stars)

Amintim că majoritatea din cei care o urmăresc intens pe aceasta pe rețelele de socializare au fost extrem de fericiți când au văzut-o în proiectul de la Kanal D. Sezonul trecut al emisiunii de stil a avut-o pe lista de celebrități și pe nimeni alta decât fosta asistentă păcătoasă.

Chiar cu acea ocazie fanii au revăzut-o în cadrul unui nou show, după ce în urmă cu mulți ani renunțase la camerele de luat vederi după ce s-a căsătorit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI