Andreea Tonciu nu-și revine psihic. Prima reacție după înmormântarea bunicii

Andreea Tonciu nu-și revine psihic. Prima reacție după înmormântarea bunicii
Andreea Tonciu și-a înmormântat bunica. Prima reacție a vedetei

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Vedeta și-a pierdut bunica în urmă cu câteva zile. Primele declarații ale brunetei după ce și-a luat ”adio” de la cea care a crescut-o.

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica. Primele declarații după înmormântare: „De patru zile nu dorm. Gândul meu este numai la ea”

În urmă cu trei zile, Andreea Tonciu publica pe Instagram o fotografie cu bunica sa, alături de un mesaj emoționant și plin de durere: „Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭”.

De atunci, postările de pe rețelele de socializare s-au limitat la câteva imagini cu sicriul și coroanele de flori depuse la mormântul bunicii sale. Astăzi, a vorbit pentru prima dată despre momentele grele prin care trece. Vedeta și-a început mesajul pentru fani prin a se scuza că nu a fost activă în mediul virtual, motivând că a pierdut pe cineva foarte drag. Ulterior, a menționat că, odată cu acest episod nefericit, a învățat o lecție, aceea că la greu nu mulți viteji se arată.

Cu acest prilej i-a mulțumit unei prietene care a avut grijă de fiica sa, Rebecca, în aceste zile. Deși și-a ținut o vreme lacrimile în frâu, Andreea Tonciu și-a încheiat mesajul plângând și suspinând, afirmând că nu poate închide un ochi de patru zile, gândul fiindu-i doar la cea care a crescut-o.

„Este foarte, foarte greu, mai ales când vine noaptea”

„Bună seara! Îmi cer scuze că nu am mai fost activă pe contul meu de Instagram, dar am pierdut pe cineva foarte drag mie. Voiam să vă spun că nu sunt în apele mele. Vădoresc o seară minunată.

Să vă menționez un lucru, că am ajuns la o concluzie: în lumea asta există foarte puține persoane care sunt alături de tine în clipele grele. De asta vreau să-i mulțumesc prietenei mele, Flori, pentru că în aceste zile a stat alături de mine și m-a ajutat. Credeți-mă că, dacă nu era ea, nu știu ce făcem, pentru că Rebecca a stat la ea.

Sunt foarte puține persoane în ziua de astăzi care vor să ajute. Mi-am dat seama, eu nu am luat așa în seamă. Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut. Este foarte, foarte greu, mai ales când vine noaptea. De patru zile nu dorm, pentru că gândul meu este numai la ea”, a spus Andreea Tonciu pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI