Andreea Tonciu, desființată după ce a apărut dezbrăcată la TV: ‘Rușinea României’

Andreea Tonciu, desființată după ce a apărut dezbrăcată la TV: ‘Rușinea României’
Andreea Tonciu, jignita de internauti

Andreea Tonciu șochează din nou. Aceasta a dansat în sânii goi la televizor. Astfel, aceasta a lăsat la o parte orice urmă de rușine și le-a arătat fanilor cea mai de preț comoară: silicoanele.

Andreea Tonciu, desființată după ce a apărut dezbrăcată la TV

Andreea Tonciu este conștientă de atuurile sale fizice, iar din când în când aceasta mai renunță la câte un articol vestimentar pentru a-i înnebuni pe bărbați. Andreea Tonciu a dansat în sânii goi chiar în direct la TV. Dar la postările făcute în mediul online, internauții au izbucnit imdiat, trăgând-o la răspundere pe aceasta.

”Sora mea, ai burta!!!!!! si rezolva-ti silicoanele ca s-au lasat 😡/ Rușinea României/ Ești o mizerie/ A fost vulgară, prea si-a expus silicoanele/ Sanii la vedere, chilotii la vedere🤢”, iar lista poate continua.

A trecut și ea pragul medicului estetician

Mai mult decât atât, nu este prima oară când Andreea apare dezbrăcată la televizor. De-a lungul timpului, aceasta le-a mai arătat tuturor ce doar soțul vede acasă, în așternuturi.

De-a lungul timpului, Andreea a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Totul a început în urmă cu un deceniu, moment în care diva sexy și-a mărit bustul de câteva ori și și-a injectat acid hialuronic în buze. În urmă cu șase ani însă, din cauza criticilor care îi erau aduse din cauza nasului prea mare, Andreea a apelat și la rinoplastie.

”M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că uite-o pe năsoasa de la televizor. Pe mine nu mă deranjează, dar dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, afirma Andreea Tonciu în urmă cu mulți ani.

Dar, dată cu trecerea anilor, Andreea Tonciu s-a mai îngrășat, astfel că cei din mediul online au tras-o imediat la răspundere în momentul în care au observat că bruneta își editează picioarele în poze, făcându-le să pară mai subțiri.

Încă de la început s-a aflat în conflict cu mai multe fete, iar cu Maria Ilioiu, prima eliminată din acest sezon, chiar s-a bătut în studioul de la Romexpo, fiind nevoie de intervenția polițiștilor.

În ce privește emisiunea, Bravo, ai Stil, Andreea Tonciu s-a mai făcut remarcată și prin… scandaluri. Una dintre concurentele cu care a avut scandal a fost fiica Catincăi Roman, Calina Dumitrescu. Aceasta din urmă a fost nevoită să părăsească emisiunea, deoarece nu a mai suportat atitudinea brunetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI