09 mart. 2024 | 19:57

Andreea Tonciu, moment tulburător: „Am împins o vecină și a căzut de la etajul 1, câtă bătaie mi-am luat”

Monden
Andreea Tonciu, moment tulburător:
Andreea Tonciu, dezvăluiri din intimitate. A împins-o pe vecina ei, care-i era prietenă, pe scări. A căzut de la etajul 1.

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri tulburătoare din trecutul său. Bruneta a recunoscut, fără niciun fel de reținere, că încă de mică i-a plăcut să joace rolul unui personaj negativ. Acest lucru s-a resimțit în viața de zi cu zi a vedetei. A ajuns să își împingă o vecină pe scări, a căzut de la etajul 1 al clădirii.

Andreea Tonciu se consideră o femeie puternică

Mereu a atras atenția tuturor celor din jurul său prin personalitatea ei. Andreea Tonciu, prima concurentă care a trebuit să părăsească jungla dominicană în care s-a filmat show-ul Survivor All Stars, s-a făcut remarcată prin atitudinea lipsită de frică și impunătoare în spațiul public.

Multe voci au acuzat lipsa de feminitate a Andreei Tonciu, care crede în sufletul său că a fi o femeie puternic nu este sinonim cu a fi lipsit de grație. Dimpotrivă! De altfel, drumul brunetei în viață parcă a fost, într-o oarecare măsură, preconizat încă din primii ani ai copilăriei.

Citește și: Ce spune Andreea Tonciu după ce a părăsit competiția Survivor All Stars: “Am avut o problemă clară” EXCLUSIV

I-a plăcut să fie personajul negativ din poveste încă din anii copilăriei

Andreea Tonciu a explicat, în cea mai recentă intervenție pentru presa românească, faptul că i-a plăcut să fie întotdeauna personajul negativ din poveste. Așa se face că, pe vremea când era fetiță acasă la părinți, alegea mereu să fie omul rău din jocurile pe care le juca cu vecinele sale.

În fața camerelor TV, Andreea Tonciu și-a deschis sufletul și a dezvăluit o întâmplare pe care nu a mai povestit-o niciodată nimănui. Bruneta a vorbit despre un joc pe care l-a jucat cu prietenele sale din Piața Unirii, unde locuia într-o clădire rezidențială. Sfârșitul nu a fost deloc cel așteptat.

Cum a împins o vecină de la etajul 1 al clădirii rezidențiale pe vremea când era mică

„M-am jucat cu vecinele mele. Eu am copilărit într-o casă naționalizată la Piața Unirii. În acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe (…) și fiecare copil ne alegeam câte un rol. Eu alegeam rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea”, a relatat Andreea Tonciu în emisiunea Oracolul Vedetelor.

Doar că ce avea să urmeze a atras, în cazul brunetei, o pedeapsă dură. În timpul jocului, vedeta, pe atunci copilă, a împins-o pe o prietenă de-a sa, care a căzut de la etajul 1 al clădirii rezidențiale. Din fericire, copila nu a pățit nimic grav, însă Andreea Tonciu a primit o răsplată pe măsură.

Citește și: Andreea Tonciu a primit interzis din partea soțului. Ce nu are voie să facă atunci când vine acasă

” Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”

„În timp ce mă jucam, din greșeală am împins-o (pe o vecină – n.r.), fără să vreau. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau! La casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic.

Nu știu cum am făcut că fără să vreau… Sau intenționat! Nu-mi amintesc! Am împins-o. Bine că nu a pățit ceva copilul ală. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi”, a relatat Andreea Tonciu în emisiunea Oracolul Vedetelor.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cifra care îi provoacă insomnii lui Cristi Borcea. În fiecare noapte!
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Lege pentru românii care au camere de supraveghere. Este obligatoriu la casă și la bloc
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Vești proaste pentru seniori. Bunicii care vor aștepta și 40 de zile până la următoarea pensie
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro