Andreea Tonciu, atacată în plină stradă în timp ce își lua o cafea. Ce i-au făcut doi tineri e halucinant

Andreea Tonciu, atacată în plină stradă în timp ce își lua o cafea. Ce i-au făcut doi tineri e halucinant
Andreea Tonciu a fost atacată în plină stradă. Cum s-a petrecut totul?

Andreea Tonciu a fost atacată în plină stradă. Cunoscuta vedetă voia să-și ia o cafea în timpul în care doi tineri s-au apropiat de ea. Ce s-a întâmplat în plină stradă? O urmărește ghinionul pe brunetă?

Andreea Tonciu a fost atacată în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Nu este pentru prima oară când Andreea Tonciu are parte de incidente neplăcute în plină stradă. Fanii consideră că aceasta pare că este urmărită de ghinion în ultima perioadă. Amintim că recent fiica și soțul său au avut probleme de sănătate, iar ambulanța a făcut câteva drumuri la locuința acestora chiar la câteva ore distanță.

Fosta concurentă de la emisiunea ‘Bravo, ai stil’ a trecut printr-un incident care a șocat-o. Totul s-a petrecut la secțiunea drive-through a unui fast-food din Capitală. Fosta asistentă de televiziune a fost atacată de un tânăr după ce aceasta a refuzat să facă un Tik-Tok cu el.

Bruneta este hotărâtă să nu lase lucrurile așa și să ia măsuri legale împotriva românului. Din păcate, dimineața a fost începută cu stângul chiar când vedeta voia să-și ia o cafea. Extrem de nervoasă de reacția individului și de ziua sa stricată încă de la primele ore, aceasta a povestit totul pe InstaStory.

„Cred că mi-au recunoscut mașina”

Ea a observat cum a fost urmărită de doi tineri când se afla aproape de ghișeu. Băieții voiau să facă un Tik-Tok cu ea, iar fosta asistentă a refuzat, moment în care ei au insistat, iar unul dintre aceștia a reacționat agresiv. Refuzul fostei concurente de la ‘Bravo, ai stil’ ar fi fost din cauza precauției în contextul pandemic, mai cu seamă că atât ea cât și familia ei s-au luptat cu boala.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu”

Insistențele unuia dintre ei au făcut-o să se enerveze. Din spusele brunetei, cel din urmă s-a supărat că nu s-au filmat împreună și a vărsta o sticlă de suc pe ea și pe mașină pentru a se răzbuna.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit a celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât.

Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus, bruneta, vizibil încă nervoasă după incident.

Urmăriți Playtech.ro și pe