Andreea Tonciu, ultimele detalii despre starea familiei sale. Cum se simt după ce au fost infectați

Andreea Tonciu, ultimele detalii despre starea familiei sale. Cum se simt după ce au fost infectați
Soțul vedetei s-a simțit extrem de rău. Tonciu a făcut declarații despre problema de sănătate pe care au avut-o

Andreea Tonciu și familia ei au trecut prin clipe de coșmar, atunci când au aflat că s-au infectat cu norovirus.

Totul s-a întâmplat la mare, când cei trei au plecat într-o vacanță. Fosta concurentă Bravo, ai Stil! spune că nu are nicio idee de unde a luat virusul, dar i-a afectat pe toți dragi.

Andreea Tonciu și familia ei, infectați cu un virus grav

Acum, vedeta a făcut dezvăluiri despre starea ei, după ce și-a anunțat fanii că s-a infectat cu norovirus. Din păcate, virusul s-a transmis rapid tuturor celor care au luat contact cu bruneta.

Într-o vacanță la mare, fiica Andreei Tonciu s-a îmbolnăvit, după care și ea s-a simțit rău, fiind afectată de virus. De altfel, de la ea a luat și sora ei, Lorena, virusul.

Printre simptomele norovirusului se numără și problemele digestive, iar printre apropiații care au luat virusul se numără soțul vedetei, mama și sora ei.

„Există un virus, norovirus se numește, care debutează cu probleme digestive și, din păcate, l-am luat și noi. Nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte.

(…) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat. Am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare. A doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane’, a spus Andreea Tonciu.

Bruneta le-a dat virusul și surorii și mamei sale

După ce s-au întors în București, Andreea Tonciu a sunat la Salvare, care după 3 ore încă nu ajunsese.

Așadar, Tonciu a apelat la o Ambulanță privată, iar acum spune că se simte mai bine.

„Am sunat ambulanța la ora 2:58 și era ora 6:00 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20. Până la urmă, am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă.

Bineînțeles, costurile au fost foarte mari dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema.’, a explicat ea.

Daniel Niculescu s-a simțit extrem de rău

Cât despre soțul ei, Andreea Tonciu a spus că Daniel Niculescu s-a simțit atât de rău că nu putea să se țină singur pe picioare.

„Soțul meu nu putea efectiv să stea în picioare și din două în două minute se ducea la toateltă și nici nu se putea duce la toaletă, trebuia să-l car eu pe brațe. Am crezut inițial că este coronavirus, dar ne-am făcut testele și au ieșit negative.’, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI