Andreea Raicu rupe tăcerea despre poza ei nud. De ce ar fi făcut-o, de fapt

Andreea Raicu rupe tăcerea despre poza ei nud. De ce ar fi făcut-o, de fapt
Andreea Raicu rupe tacerea despre poza ei nud

Motivele ei au ieșit, în sfârșit, la iveală. De ce a pozat Andreea Raicu nud la 43 de ani și de ce a ales să posteze fotografia în mediul virtual. Vedeta de televiziune i-a șocat pe urmăritorii săi, care nu se așteptau să o vadă pe Raicu într-o asemenea ipostază. Ce spune frumoasa brunetă.

Andreea Raicu rupe tăcerea despre poza ei nud

Superba Andreea Raicu a vorbit despre momentul controversat în care a pozat nud, la 43 de ani. Internauții au rămas blocați atunci când i-au admirat trupul de zeiță, imortalizat artistic și postat pe contul ei oficial de Instagram.

Pentru că a primit foarte multe mesaje pe această temă, atât pozitive cât și negative, Andreea Raicu a decis că este momentul să clarifice motivele pentru care a decis să pozeze în costumul Evei.

„Nu îmi dau seama de ce a fost impactul atât de mare cu acea imagine. Când aleg să fac un lucru, mi-l asum, nu mă interesează ce spune lumea. Sunt împăcată şi asumată, nu am băgat în seamă comentariile. Erau aproape 2000 pe Instagram, îmi era greu să le citesc pe toate.

Nu îmi pasă de parerile oamenilor, ei au de fapt o problemă cu ei. În timpul perioadei în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă am decis să fac un shooting pentru a rămâne cu o amintire, nu m-am gândit că o să postez ceva. Nu a fost confortabil, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii.

O prietenă mi-a zis să pun pe Instagram, aşa mi-a venit ideea. A fost o ieşire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta.Am un nud extraordinar pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu intelegeam de ce profesioniştii mă voiau deşi eu nu mă simţeam frumoasă”, a povestit Andreea Raicu, la Teo Show.

Fotografia cu Andreea Raicu dezbrăcată a stârnit imaginația internauților

Deși întotdeauna s-a aflat în centrul atenției, Andreea Raicu a făcut un gest extrem de îndrăzneț, atunci când a postat fotografia cu ea în costumul Evei.

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti.

Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….?😇”, a fost mesajul care a însoțit fotografia buclucașă de pe Instagramul Andreei Raicu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI