Ce achiziție impresionantă vrea să facă Andreea Raicu. Poate plăti zeci de mii de euro

Andreea Raicu este pregătită să se răsfețe și își dorește să facă o achiziție impresionată. De-a lungul timpului, aceasta a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, bucurându-se de o bază de fani incredibilă. Fosta prezentatoare de televiziune surprinde mereu prin fiecare apariție, iar prin silueta și stilul ei de viață sănătos a devenit una dintre cele mai apreciate femei din showbiz.

Andreea Raicu, admirată de mulți români. Ce achiziție vrea să facă vedeta

Andreea Raicu este frumoasă, apreciată, celebră și se bucură de o carieră impresionantă. Mereu este surprinsă cu zâmbetul pe buze, iar acum aceasta își dorește să profite de roadele pe care le-a adus munca sa și să facă o achiziție impresionantă. Se pare că vedeta a pus ochii pe o mașină de lux, semn că îi merge foarte bine în ultima perioadă și vrea să aibă parte doar de lucruri de calitate.

Andreea Raicu a fost văzută de către paparazzi spynews.ro în timp ce făcea o vizită la o reprezentanță auto. Aceasta a fost ajutată de un angajat pentru a-și găsi bolidul la care visează. Îmbrăcată lejer, dar în același timp rafinat, așa cum ne-a obișnuit, frumoasa șatenă a petrecut ceva timp în respectivul loc, semn că este hotărâtă.

În timp ce se afla la locația unde este reprezentanța auto, aceasta a fost observată sfătuindu-se cu angajatul cu privire la o viitoare achiziție costisitoare. De asemenea, Andreea Raicu s-a plimbat între clădire și parcare, semn că este sigură că vrea să își schimbe mașina și își dorește ce este mai bun pentru a se bucura de confort și siguranță.

Cum a fost surprinsă Andreea Raicu. Vedeta își dorește să se răsfețe cu un bolid de lux

Andreea Raicu nu se dă în lături de la lucrurile de lux. Aceasta mereu este îmbrăcată fără cusur și are grijă să găsească lucruri ce i se potrivesc cât mai bine. Vedeta se bucură de o carieră ce îi aduce multe câștiguri, așa că nu este de mirare că a pus ochii pe o adevărată bijuterie pe patru roți.

După ce s-a hotărât în privința bolidului de lux, aceasta s-a întors în clădire alături de angajatul ce a sfătuit-o în privința achiziției pentru a pune la punct alte detalii, potrivit publicației menționate mai sus. Andreea Raicu s-a întors în scurt timp înapoi în parcare pentru a-și privi viitoarea mașină ce se afla printre altele a căror valoare ajunge la zeci de mii de euro.

Aceasta a analizat bine bijuteria pe patru roți, iar după și-a luat la revedere de la angajatul de la reprezentanța auto și s-a urcat în mașina pe care deja o deține. Probabil nu va mai dura mult și o vom vedea pe vedeta ce își dorește să se răsfețe cu unele dintre cele mai bune lucruri într-un bolid de lux.