Andreea Raicu a luat ochii tuturor. Acum e clar, ce a făcut cu iubitul milionar

Andreea Raicu a luat ochii tuturor. Acum e clar, ce a făcut cu iubitul milionar
Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania iubitului milionar

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Însă, pe cât este de frumoasă, pe atât de puțin noroc a avut în dragoste, ar spune unii, cel puțin până l-a întâlnit pe Matei Stratan, actualul iubit. Relația celor doi a trecut recent la un alt nivel. Afaceristul a dus-o pe vedetă în casa părinților.

Andreea Raicu și iubitul milionar, surprinși de fotoreporteri. Relația lor de cuplu a trecut la un alt nivel

A fost suficient ca Andreea Raicu să mărturisească în fața lumii că este din nou îndrăgostită, că paparazzi au și pornit pe urmele sale, în ciuda faptului că fosta prezentatoare de televiziune nu a vrut să dezvăluie identitatea actualului partener, despre care s-a limitat în a spune doar că o face fericită. La scurt timp de la dezvăluire, vedeta a fost surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia.

Într-o ținută sport și cu părul prins lejer la spate, Andreea Raicu a fost fotografiată părăsind locuința lui Stratan, în timp ce acesta a condus-o până la ieșire. Mai mult, vecinii milionarului, care locuiește pe stradă cu Ilie Năstase și Oana Zăvoranu, susțin că o văd frecvent pe vedetă în preajma vilei în care au locuit Mădălina Ghenea și fiica ei până în vara anului trecut.

Afaceristul, atins de un gest făcut de parteneră

Astăzi, fotoreporterii Spynews au surprins-o pe vedetă ieșind din casa părinților iubitului. La plecare, cei doi au părut destul de degajați și, zâmbind larg, și-au luat la revedere pupându-se pe obraz. Dacă pe milionar îl știm ca fiind un mare cuceritor și un adevărat Don Juan, iată că după acest gest simplu a schițat un surâs destul de timid.

În final, Andreea Raicu s-a urcat singură în mașină, având în mână o cutie. A mai schimbat două vorbe cu afaceristul, apoi el a ajutat-o și i-a închis ușa. Aceasta a pornit mașina și a părăsit curtea clădirii în care locuiesc părinții bărbatului, iar el a urcat imediat înapoi în casă.

Relațiile Andreei Raicu

Până nu de mult, Andreea Raicu (43 de ani) s-a desprins din ghearele depresiei în care a fost aruncată de traumele copilăriei, dar și de eșecurile suferite în dragoste. Ea s-a iubit de-a lungul timpului cu Cristian Chivu, Tudor Chirilă și Horia Tecău, însă niciunul nu a dus-o la altar.

  • Ea a debutat ca model, câștigând câteva concursuri importante de modelling, apoi a intrat în televiziune, unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastrar.