09 oct. 2024 | 12:48

Andreea Raicu a arătat splendid la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Ținuta divei a atras atenția tuturor domnilor prezenți la eveniment

Monden
Andreea Raicu a arătat splendid la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Ținuta divei a atras atenția tuturor domnilor prezenți la eveniment
Andreea Raicu a arătat splendid la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Ținuta divei a atras atenția tuturor domnilor prezenți la eveniment

Printre invitații de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-au numărat multe vedete. Andreea Raicu a fost și ea la eveniment și a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare. Cei care o urmăresc i-au complimentat ținuta.

Andreea Raicu, apariție de Oscar la nunta momentului

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de nunta visurilor lor, în weekend. Cei doi au petrecut alături de invitații lor, la Palatul Snagov, și s-au distrat până în zori. Oaspeții au trebuit să respecte dress code-ul impus, respectiv black tie. Andreea Raicu a fost prezentă și ea la nunta momentului și a strălucit într-o rochie de gală.

Vedeta a ales o rochie lungă, neagră, din catifea, cu trenă, care i-a pus perfect în valoare silueta. S-a fotografiat alături de miri și de unii dintre invitați și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram.

”Wow, Andreea! Ai fost absolut superbă! Și rochia, și make-up”, ”Sunteți minunate”, ”Fabulos”, ”Ce de oameni frumoși”, ”Minunate” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare. Vezi imaginile în galeria foto!

Monica Bîrlădeanu, despre cea mai importantă zi din viața ei

Nu doar invitații s-au distrat pe cinste la petrecerea de la Palatul Snagov, ci și mirii. Monica Bîrlădeanu a transmis, pe rețelele de socializare, că a avut parte de o nuntă exact așa cum a visat-o și că toate detaliile, stabilite pe parcursul a nouă luni de zile, au fost perfecte.

”Dragii noștri, pe (foarte scurt) cam așa a fost la nuntă noastră. Am dansat mai mult decât am făcut-o toată viață mea, dar cea mai frumoasă parte a fost să mă întâlnesc pe ringul de dans cu oameni care trăiau cu bucurie momentul nostru. Un cvartet de coarde întâmpina oaspeții, apoi ne-a cântat Maria Buză care e efectiv o legendă – de-o suplețe artistică și un talent de neegalat. Am cântat cu toții pe Direcția 5 și-am dansat pe multe din piesele cu care am crescut. Decorul a fost absolut fabulos, iar Roxana Onaca și Aprilia Ivănescu merită toate aplauzele pentru cele 9 luni de lucru la proiectul nostru. Vă îmbrățișăm cu toată inima!”, a transmis actrița, alături de o filmare de la nuntă.

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a mai scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Serial-eveniment, pe Netflix. Milioane de oameni îl așteptau
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
A SCĂPAT VIU după un ACCIDENT ȘOCANT! A PLONJAT cu mașina în pasaj
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro