Andreea Marin, ținta hate-ului în mediul online. Detaliul care i-a înfuriat pe fanii vedetei

Andreea Marin, ținta hate-ului în mediul online. Detaliul care i-a înfuriat pe fanii vedetei
Andreea Marin, tinta hate-ului in mediul online

Frumoasa Andreea Marin a trecut prin momente destul de dificile. Vedeta a devenit ținta cârcotașilor din mediul online. Motivul pentru care fosta soție a lui Ștefan Bănică a fost taxată atât de aspru. Imaginea postată de divă spune totul.

De ce a fost taxată Andreea Marin în mediul online

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este considerată una dintre cele mai apreciate, stimate și populare vedete de televiziune din România.

De-a lungul carierei sale impresionante, care se întinde pe mai bine de două decade, bruneta a reușit să câștige simpatia a milioane de români datorită grației, eleganței și discreției pe care le-a afișat întotdeauna.

Cu toate acestea, prețul celebrității poate fi, câteodată, extrem de scump. Andreea Marin a fost, dintotdeauna, sub lupa presei, motiv pentru care internauții au fost mereu cu ochii ațintiți asupra ei, taxând-o pentru cea mai mică greșeală. Recent, fosta Zână a Surprizelor ar fi făcut un anumită gafă în mediul online, lucru pe care cârcotașii l-au sesizat deîndată.

Frumoasa brunetă a postat o imagine pe contul său de Instagram care a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor săi. Andreea Marin a fost apostrofată de internauți de faptul că și-ar fi modificat fotografia în dreptul piciorului.

„A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”, au comentat pe Instagram cei de la Pamflet Media Influencer, un cont renumit pentru felul în care „iau la bani mărunți” multe vedete și influenceri din România.

Andreea Marin a primit mesaje înveninate din partea internauților

Cârcotașii nu au iertat-o pe divă și au continuat să o apostrofeze pe internet. Mai mult de atât, se pare că Andreea Marin a fost aspru criticată pentru ultimele ei apariții în mediul online, fanii reproșându-i vedetei de televiziune că ar fi început să exgereze cu parteneriatele plătite și reclamele pe care le promovează pe rețelele de socializare.

„Deja ai devenit antipatică! Nu te mai saturi de bani!

E penibilă cu aceste reclame la nesfârșit

Împachetează și niște aer și fă reclamă și la asta!

Îmi erai dragă și te urmăream cu plăcere. Ai devenit penibilă cu reclamele tale

De câteva luni toate postările sunt reclame la ceva. Sunt dezamăgită. Sincer

Altceva nu mai faci? Doar de promovarea brand-urilor te mai ocupi?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au transmis Andreei Marin, pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI