02 feb. 2021 | 08:58

Andreea Marin, reacție halucinantă despre divorț. Ce ar face, de fapt, dacă ar fi înșelată

Știri generale
Andreea Marin, reacție halucinantă despre divorț. Ce ar face, de fapt, dacă ar fi înșelată
Ce ar face Andreea Marin daca ar fi inselata de partener

Nu este ușor să treci printr-un divorț, darămite trei. În acest context, Andreea Marin a avut reacție halucinantă despre separarea la notar. Frumoasa prezentatoare TV a declarat ce ar face, de fapt, dacă ar fi înșelată de către partenerul ei de viață. Vorbele ei au creat vâlvă în mediul online. Ce ar face Andreea Marin dacă ar fi înșelată.

Ce ar face Andreea Marin dacă ar fi înșelată

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase, stilate și apreciate vedete de televiziune din România. În ciuda greutăților prin care a trecut de-a lungul decadelor, diva și-a păstrat zâmbetul contagios care o reprezintă. Ce fel de soție este Andreea Marin? Cu trei căsnicii ratate la activ, care s-au terminat prin divorțuri ce au ținut primele pagini ale ziarelor și revistelor tabloid, de-a lungul anilor, bruneta nu a renunțat de promisiunea unei iubiri ca în filme.

Ce ar face Andreea Marin dacă ar fi înșelată. De câțiva ani, Andreea Marin pare că și-a găsit liniștea în brațele consului Adrian Brâncoveanu. Cei doi s-au mutat împreună și se comportă ca o adevărată familie, spre bucuria fanilor vedetei. Primul mariaj al artistei s-a consumat pe vremea când bruneta era foarte tânără. În 2006, când s-a căsătorit a doua oară, de data aceasta cu solistul Ștefan Bănică, Andreea Marin și faimosul rockstar autohton au devenit cuplul preferat al mass-media. Cu toate acestea, povestea de iubire s-a încheiat după șapte ani, iar zvonurile care circulau la acea vreme spuneau că artistul i-ar fi fost infidel „zânei surprizelor” și chiar violent.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, declara atunci Andreea Marin, într-o emisiune TV.

De ce nu au funcționat căsniciile Andreei Marin

Când a ajuns în fața altarului pentru a treia oară, în 2014, a fost la brațul medicului turc Tuncay Öztürk. Deși părea că fericirea a bătut, în sfârșit la poarta sa, nici de data aceasta nu a fost să fie pentru totdeauna. Cei doi s-au despărțit după numai trei ani de mariaj. Printre principalele motive care au dus la separarea celor doi soți s-au numărat diferența mare de vârstă dintre vedetă și doctor, precum și religia și planurile diferite de viitor.

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, suna anunțul făcut de Andreea Marin în 2014, pe pagina ei oficială de Facebook.