Andreea Marin, mărturisiri surpriză după 5 ani petrecuți cu Adrian Brâncoveanu. Ce s-a aflat acum despre relația lor

Andreea Marin, mărturisiri surpriză după 5 ani petrecuți cu Adrian Brâncoveanu. Ce s-a aflat acum despre relația lor
Andreea Marin, mărturisiri surpriză după 5 ani petrecuți cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a făcut mărturisiri surpriză, după cinci ani petrecuți alături de Adrian Brâncoveanu, iubitul ei. Fericirea se citește pe chipul fostei „Zâne a surprizelor”, iar asta o ajută atât în plan personal, cât și profesional. Între Andreea Marin și iubitul ei este o diferență de zece ani, însă vedeta susține că asta nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor.

Andreea Marin, mărturisiri surpriză după 5 ani petrecuți cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 37 de ani, trăiesc de cinci ani o frumoasă poveste de dragoste. Întrebată cum au fost cei cinci ani de relație cu fostul consul în Libia, Andreea Marin a declarat:

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a spus Andreea Marin pentru Viva.ro.

Andreea Marin a menționat că apreciază tare mult la partenerul ei de viață calități precum:

„Omenia. Dăruirea. Bunul-simț. Valorile comune. Fiecare a renunțat la ceva, dar credem că e mai important ce am câștigat fiind împreună, altfel nu ar fi meritat”.

Andreea Marin a vorbit și despre diferența de vârstă existentă între cei doi, subliniind faptul că acest fapt nu i-a incomodat niciodată și nici nu a constituit vreun soi de impediment.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a mai spus Andreea Marin.

Adepta unui stil de viață sănătos

În ce privește pasiunile comune, Andreea Marin a povestit că amândoi împărtășesc pasiunea pentru „călătorie, credința care ne leagă de Divinitate și între noi, pasiunea pentru designul de interior, pentru animale, pentru viața sănătoasă… Și multe altele.”. Andreea Marin este adepta unui stil de viață sănătos și spune că este o persoană determinată atunci când își pune ceva în minte.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a dezvăluit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.