Andreea Marin revine la TV! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta

Andreea Marin revine la TV! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta
Andreea Marin revine la TV

În urmă cu trei săptămâni, Andreea Marin vorbea cu Teo Trandafir, în cadrul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, despre întâmplările din spatele camerelor de filmat petrecute în cei 20 de ani de carieră. A început ca reporter, apoi a fost producător și moderator la TVR, începând ca moderator la TVR Iași, la 19 ani. Succesul l-a atins atunci când a stat la cârma emisiunii ”Surprize, surprize”, una dintre cele mai longevive proiecte apărute pe micul ecran. După mulți ani de pauză într-ale mânuirii unui show, astăzi, revine la TV.

Andreea Marin revine la TV: „Uitați-vă la emisia ei. Va veni în curând!”

Andreea Marin a fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: Eurovision, Mamaia, Cerbul de aur, Gala Națională a Sportului, gazdă și director de program al emisiunii ”Surprize, surprize”, realizată în prime time pe segmentul social/divertisment, transmisă sâmbăta, timp de 3 ore în direct, și devenit cel mai urmărit spectacol de televiziune în țara noastră, nouă ani la rând.

Din anul 2007, când succesul răsunător de la TVR a ajuns la sfârșit, vedeta s-a reorintat spre alte autostrăzi, ocupându-se în principal de fundația ”Prețuiește Viața”, iar mai nou de campania “Nu există nu se poate”.  Astăzi, a spus ”da” din nou televiziunii. Andreea Marin a semnat cu TVR, iar emisiunea sa va apărea în curând pe post. Anunțul a fost făcut de către Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook.

„TVR mai primește o gură de oxigen”

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Andreea Marin revine la TV! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta
Mircea Radu și Andreea Bălan

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris prezentatorul de televiziune în mediul online.