Andreea Marin, imagine de senzație alături de Radu Ștefan Bănică. A primit mii de like-uri instant FOTO

Andreea Marin, imagine de senzație alături de Radu Ștefan Bănică. A primit mii de like-uri instant FOTO
Andreea Marin, imagine de senzatie alaturi de Radu Banica. A primit mii de like-uri instant

Andreea Marin a păstrat o relație cordială cu fostul ei soț, Ștefan Bănică, de dragul fiicei lor Ana Violeta, pe care o cresc în cel mai frumos mod posibil. De asemenea, fosta Zână a Surprizelor se înțelege bine și cu Radu Bănică, fiul cel mare al artistului. Cum s-a fotografiat prezentatoarea TV alături de fratele vitreg al fetei sale.

Cât de bine se înțelege Andreea Marin cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică

În anii 2000, Andreea Marin și Ștefan Bănică formau unul dintre cele mai populare și titrate cupluri din showbizbul monden. După ce au divorțat, cee două vedete au decis să rămână în relații amiabile, de dragul fiicei lor, Ana Violeta.

Fiica adolescentă a Andreei Marin are o relație specială cu fratele ei mai mare, Radu Bănică, fiul artistului dintr-o relație consumată în tinerețe.

Deși Andreea Marin a fost dintotdeauna o prezență discretă în mass-media, ferindu-se să își expună viața privată pe tapet, iată că, recent, prezentatoarea TV s-a fotografiat alături de fiica ei Violeta și Radu Bănică.

Recent, vedeta și fiica ei i-au făcut o vizită lui Radu la cafeneaua pe care fiul artistului o deține în Capitală. Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa fostului concurent de la Chefi la Cuțite, admirând faptul că este o gazdă extrem de primitoare.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa.

Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!

Violeta și Radu Bănică au o relație foarte apropiată

Talentul se moștenește în familia Bănică, Radu Ștefan fiind student la teatru și având veleități muzicale care îl fac mândru pe tatăl său, Ștefan Bănică.

Radu a participat, în trecut, la emisiunile Chefi la Cuțite și Te Cunosc de undeva, pentru a-și demonstra atât aptitudinile artistice, precum și cele culinare.

Radu Bănică și Violeta au o relație extrem de apropiată, deși sunt frați doar după tată. Tânărul de 20 de ani este rodul iubirii dintre Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu, o relație care s-a destrămat în anul 2005, înainte ca artistul să se însoare cu frumoasa Andreea Marin, de care a divorțat, ulterior, în 2013.