Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu: ”Mai mult decât iubiți!”

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu: ”Mai mult decât iubiți!”
Andrea Marin, despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin nu se lasă de iubit! Zâna Surprizelor a avut curaj să dea încă o dată șansă iubirii. La scurtă vreme după ce s-a despărțit de iubitul de origine turcă, l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu, cel care acum îi face zilele mai senine de peste trei ani.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin iubește din nou și este mai fericită decât niciodată. Aceasta și-a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu de mai bine de trei ani. După o bucată de vreme în care l-a ținut ascuns, a venit alături de el la un eveniment emoțioanat, unde a oferit detalii despre relația sa.

După trei mariaje eșuate, Andreea pare mai încrezătoare decât niciodată în ceea ce-i oferă destinul, așa că iubește și e iubită la maximum. Cu toate că nu a dat de înțeles că urmează o oficializare a relației cu Brâncoveanu, vedeta a făcut câteva declarații deosebite despre povestea lor de dragoste.

Andreea Marin, despre relația cu Brâncoveanu
Andreea Marin, despre relația cu Brâncoveanu

„Mie mi se pare că atunci când spui «e iubitul meu» e deja prea puţin»”

„Mie mi se pare că atunci când spui «e iubitul meu» e deja prea puţin» pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii. Noi suntem mai mult decât iubiţi. Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine. ‘Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său”
Andreea Marin (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI