Andreea Marin, destăinuire dureroasă. Cine este bărbatul care s-a folosit de ea. Decizie tranșantă

Andreea Marin, destăinuire dureroasă. Cine este bărbatul care s-a folosit de ea. Decizie tranșantă
Andreea Marin, detalii despre o decizie tranșantă din viața sa

Andreea Marin vine cu o destăinuire dureroasă pentru toți fanii ei. Celebra prezentatoare TV a vorbit despre bărbatul care s-a folosit de ea. Timpul împreună ajunsese să fie unul toxic, iar bruneta a luat într-un final decizia de a pleca din acel angajament. Vedeta și-a deschis sufletul și a fost extrem de transparentă cu cei care o urmăresc de ani buni. Ce decizie tranșantă a luat moderatoarea?

Andreea Marin, detalii despre cea mai grea decizie

Andreea Marin este una din cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Aceasta este de ani buni în vizorul publicului, motiv pentru care fanii s-au atașat atât de tare de ea.

De asemenea, moderatoarea este și una din cele mai discrete vedete de la noi. Cea din urmă și-a expus însă viața sentimentală într-o perioadă. Majoritatea fanilor ei știu că a avut trei căsnicii, toate eșuate.

Unor foști parteneri de viață încă le poartă respect, dar există un bărbat de care bruneta nu pare că vrea să mai audă niciodată. Fosta Zână a Surprizelor a ajuns pentru prima oară la ofițerul Stării Civile la brațul lui Cristian Gheorghiță.

Cei doi și-au spus adio după șapte ani. Cu toate că nu a mers, Andreea a dat uitării eșecul amoros și a avut câteva cuvinte bune de spus despre fostul ei partener.

„A fost o mare dragoste. Pentru un om frumos și bun. La vreo 7 ani după aceea, faptul că ne-am despărțit a ținut de evoluția fiecăruia (…). El a plecat peste Ocean la un curs care a durat jumătate de an, 7-8 luni, în Europa, apoi 7-8 luni a făcut un master în Statele Unite.

Această despărțire a noastră, într-un moment în care eu eram prea fragedă, în același timp începând munca nebună la «Surprize, surprize», am simțit-o ca o singurătate. M-am simțit singură, nu am făcut față acestei distanțe. De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine”, a spus vedeta.

,,Nu au fost echilibrate și, fără niciun regret, am pus punct”

De asemenea, ea a răspuns fără nicio ezitare și la întrebările despre controversatul mariajul alături de Tuncay Öztürk. Toată lumea se mira de cele petrecute atunci, iar cei care o cunoșteau pe Zână erau surprinși de pașii făcuți în relația cu el.

Crezând poate că a treia oară va fi cu noroc, vedeta a acceptat să fie din nou pusă în rolul de soție. Din păcate, acesta pare să fi fost omul care a făcut-o să sufere enorm.

„Da, în această ultimă relație s-a întâmplat lucrul ăsta. Din dragoste, îl sprijini pe celălalt, dar el exagerează, își depășește orice limită a bunului simț.

Lucrurile trebuie să fie echilibrate, într-o relație. Nu au fost echilibrate și, fără niciun regret, am pus punct. A fost cea mai tranșantă decizie a mea”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii ,,În oglindă”.