Andreea Marin, apariție de senzație alături de iubitul său: “Preferăm discreția”

Andreea Marin, apariție de senzație alături de iubitul său: “Preferăm discreția”
Andreea Marin, apariție alături de iubit: cum s-au pozat?

Andreea Marin este una din cele mai discrete vedete de la noi când vine vorba despre viața personală. Aceasta nu le lasă la suprafață fanilor prea multe detalii despre fiica ei sau despre bărbatul alături de care și-a găsit fericirea. Zâna Surprizelor i-a uimit pe cei care o urmăresc în mediul online cu o postare specială. Cum s-a lăsat surprinsă alături de iubitul ei? Fanii prezentatoarei de TV au copleșit-o cu complimente.

Andreea Marin, apariție emoționantă alături de Adrian Brâncoveanu: cum s-a pozat cu iubitul?

Andreea Marin a avut câteva relații pe care le-a împărtășit cu publicul și a ajuns în cazul unora și la ofițerul Stării Civile. Iată că se pare că acum Zâna și-a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu.

Povestea lor de iubire este trăită în tihnă, departe de ochii curioșilor. Bruneta are un trecut nu foarte fericit din punct de vedere sentimental, dar cu toate astea ea a continuat să creadă în dragoste și a mărturisit în repetate rânduri că a avut multe de învățat din cele petrecute.

,Nu obișnuim să postăm despre noi…”

Bruneta a tras lozul cel mare când a venit vorba de partenerul actual. Cei doi sunt extrem de discreți și rar se pozează împreună. Iată că acum prezentatoarea TV a venit cu o surpriză pentru internauți.

Cea din urmă a postat o serie de fotografii cu ea și bărbatul care îi înseninează zilele. Aceștia radiau de fericire. Vedeta a menționat în cadrul descrierii pozelor că nu obișnuiește să posteze despre relația lor.

,,Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Zâna pe pagina oficială de Facebook.

,,N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp”

Întrebată despre relația din prezent, ea a spus că suferința i-a unit. Deși mulți ar fi crezut că a fost vorba despre o scânteie între ei încă de la început, adevărul este că amorezii nu s-au bucurat de dragoste la prima vedere. Totul a venit în timp, într-un mod sănătos, a menționat Andreea în urmă cu ceva timp.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos‘, a spus Andreea.