Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV. Ce a spus vedeta

Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV. Ce a spus vedeta
Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV

Îndrăgita Andreea Marin, iubită de telespectatori încă de când prezenta emisiunea „Surprize, Surprize”, a dat informații cu privire la posibila ei revenire pe micul ecran. Fanii așteptau cu nerăbdare un răspuns oficial de la aceasta, fiindcă le este dor de ea pe post de prezentatoare TV.

Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV

Astfel, în legătură cu revenirea în televiziune, aceasta a mărturisit că, prin proiectele pe care le face, a fost tot timpul în atenția mass-media, deoarece a avut mereu contact cu presa.

„Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat”, a spus Andreea Marin la Antena 3.

Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV
Andreea Marin, anunț surpriză despre revenirea la TV

Tot la Antena 3, Andreea Marin a mai dezvăluit cum decurge relația cu fostul soț, Ștefan Bănică Jr., și ce planuri de viitor are cu actualul iubit, Adrian Brâncoveanu.

Vedeta a recunoscut că se înțelege foarte bine cu fostul soț și comunică des, datorită fiicei lor, Violeta. În plus, fiica ei are o relație extrem de bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani. „Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a mărturisit Andreea Marin.

Atunci când a venit vorba despre actualul iubit, Andreea Marin a declarat că a vrut să plece în vacanță doar cu el în vacanță, pentru că așa au simțit la acel moment ambii parteneri.

„Am plecat că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit. Este un om special.

Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță. Ei doi complotează împotriva mea, că nu prea mă pricep la jocuri. Cineva trebuie să fie și disciplinat” a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI