Andreea Marin a spus tot. Dezvăluiri neașteptate din relația cu iubitul său

Andreea Marin a spus tot. Dezvăluiri neașteptate din relația cu iubitul său
Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei

Andreea Marin aduce noi dezvăluiri despre povestea ei de dragoste. Ce spune despre relația cu iubitul său?

Andreea Marin, dezvăluiri picante despre relația cu iubitul

Cunoscuta moderatoare de la iubita emisiune „Surprize, surprize”, care a făcut furori cu ani în urmă, a venit cu detalii despre viața sa personală. Bruneta face din când în când excepții vizavi de mărturiile despre poveștile de iubire în care se implică, astfel că fanii ei au văzut-o de puține ori să vină în prim-plan cu acest subiect. Cu toate astea, niciodată nu s-a ferit să arate că este într-o relație sau să apară când și când alături de bărbatul pe care-l iubește.

Zâna surprizelor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Adrian Brâncoveanu de peste 4 ani, motiv pentru care a venit să vorbească despre secretul relației sale, dar și despre cum se împacă fiica ei cu bărbatul care-i face zilele mai frumoase. Fericirea nespusă pentru Andreea vine și din partea prieteniei dintre cei mai dragi doi oameni din viața sa. ”Bineînţeles, sunt cei mai buni prieteni. Şi asta mă bucură nespus. E foarte important pentru mine, ca mamă”, a declarat vedeta.

Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei
Andreea Marin, despre relația cu iubitul ei

„Am renunţat la carne aproape de tot”

„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operaţii estetice, de aceea caut soluţii non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât şi de corp. De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie. Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite. Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare. Ceaiurile şi compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”
Andreea Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI