Andreea Marin a recunoscut abia acum. Ce a unit-o în relația cu Adrian Brâncoveanu VIDEO

A trecut prin trei mariaje ratate, dar niciodată nu și-a pierdut speranța în dragostea adevărată. De câțiva ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de consulul Adrian Brâncoveanu, cel care a devenit, deja, o parte din familia sa. Care este secretul relației lor trainice.

Ce a unit-o pe Andreea Marin în relația cu Adrian Brâncoveanu

Fosta Zână a Surprizelor trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de televiziune din România. Bruneta are tot ce-și poate dori: o carieră fulminantă, o fiică superbă, milioane de fani în toate colțurile României și un iubit care o sprijină și o iubește din tot sufletul.

Chiar dacă a trăit experiența a trei căsnicii ratate, Andreea Marin nu s-a dat bătută niciodată și nici nu și-a pierdut încrederea în dragostea adevărată. De câțiva ani, vedeta de la TVR și-a găsit liniștea și fericirea în brațele consulului Adrian Brâncoveanu. Deși între cei doi amorezi există o diferență de vârstă de aproape 11 ani, diva și partenerul ei de viață se înțeleg de minune.

Invitată la podcastul artistului Damian Drăghici de pe Youtube, frumoasa brunetă a dezvăluit care este secretul relației trainice pe care diva o are cu iubitul ei mai tânăr și care a fost lucrul care i-a unit, încă de la început.

„Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Cum se simte diferența de vârstă dintre Andreea Marin și iubitul ei

Chiar dacă Adrian Brâncoveanu are 35 de ani și este cu 11 ani mai tânăr decât partenera sa de viață, Andreea Marin spune că pentru ea vârsta era doar un număr din buletin și se bucură de viață mai ceva ca la 20 de ani. Vedeta nu este la prima relație în care iubește un bărbat mai tânăr decât ea. Fostul ei soț Tuncay Ozturk avea 28 de ani și diva tocmai împlinise 39 atunci când s-au căsătorit, în ianuarie 2014.

„Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânică se ţine bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă. Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă.”, a declarat Andreea Marin în podcastul lui Damian Drăghici.