Andreea Marin a făcut Covid-19. Vedeta TV a povestit tot ce a pățit alături de iubitul ei VIDEO

Andreea Marin a făcut Covid-19. Vedeta TV a povestit tot ce a pățit alături de iubitul ei VIDEO
Andreea Marin a facut Covid-19. Vedeta TV a povestit tot ce a patit alaturi de iubitul ei VIDEO

Andreea Marin a făcut Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă în timpul unei emisiuni TV. Celebra prezentatoare de televiziune a dezvăluit cum a luat virusul și cum se simte acum. Cu această ocazie, „Zâna surprizelor” le-a transmis românilor un mesaj important.

Andreea Marin și iubitul ei, infectați cu Sars-Cov-2

Frumoasa Andreea Marin a trecut prin momente grele. Vedeta și-a făcut un test PCR care i-a arătat că este pozitivă la infecția cu noul coronavirus. Atât ea, cât și iubitul acesteia au fost infectați cu Covid. În schimb, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, nu s-a îmbolnăvit.

„Nu sunt genul care să dea sfoară în țară.  Am trecut și eu prin experiența COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experiență plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai ușoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înțeles foarte clar cât de mare e diferența și cât de mult contează faptul că ajung mult mai puține persoane vaccinate în stadii grave ale bolii.”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, prezentată de Cristi Brancu.

„Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r. – Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas.”, a continuat vedeta.

Celebra prezentatoare TV a zăcut din cauza virusului nemilos

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior nu a scăpat de Covid. Andreea Marin a povestit, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, cum s-a simțit în urma infectării cu coronavirus și ce a ales să facă pentru a-i proteja pe cei dragi.

„Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de mușchi, dureri de gât, temperatură. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolându-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă și de noi, dar și de cei din jur.”, a dezvăluit vedeta TV.

„Zâna surprizelor”, mesaj în direct pentru români

În plus, Andreea Marin le-a transmis românilor un mesaj, în contextul pandemic actual. Frumoasa șatenă recomandă masca de protecție și evitarea spațiilor aglomerate. Deși s-a vaccinat împotriva coronavirusului, vedeta spune că a văzut efectele urâte pe propria piele.

„Recomand masca, să evităm spațiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul și am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcționat”, a precizat Andreea Marin, în direct la „Exclusiv VIP”, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 16.00, la Prima TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI