Andreea Mantea a izbucnit în plâns la TV. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea a izbucnit în plâns la TV. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Kanal D
Andreea Mantea a plâns la TV

Atât prezentatoarea Andreea Mantea, cât și fiul ei, David, au izbucnit în plâns la TV. Motivul acestui fapt a fost decizia radicală pe care vedeta Kanal D a fost nevoită să o ia. Ce gest a trebuit să facă Andreea Mantea?

Andreea Mantea a izbucnit în plâns la TV

Deoarece rădăcinile copacului au început să creeze probleme la puț, prezentatoarea TV a fost nevoită să taie salcâmul din curtea s-a, iar decizia a afectat-o atât pe ea, cât și pe fiul său.

În cadrul reality-ului de la postul de televiziune Kanal D, vedeta și David au fost martori la întreaga scenă, de la unul din geamurile locuinței lor, și au izbucnit în plâns.

”Andreea Mantea: Tu ai venit să mă îmbărbătezi pe mine și plângi și tu? Plantăm alta!

David: O să ne ia o mie de ani!

Andreea Mantea: Și ce dacă? O să crească odată cu tine! Ea avea 11 ani, mamă. Crezi că s-a supărat pe noi?!

David: Era prietena mea cea mai bună…

Andreea Mantea: Câteodată, în viață, trebuie să iei și astfel de decizii. Ce ai fi vrut? Să rămânem fără apă, să facem alt puț? Spărgea și gardul vecinului, ne-a spart și betonul. O să le dăm unor oameni care n-au lemne la iarnă, să se încălzească, să nu stea în frig.

David: Ți-am spus că o să dispară prietenul meu cel mai bun!

Andreea Mantea: Acolo o să aducă mama alți prieteni și tu o să îi plantezi. Aduce mama unui pomi mai mari și o să îi punem acolo”, a fost dialogul dintre vedetă și fiul său, potrivit Cancan.ro.

Show-ul Andreei Mantea are rezultate slabe

Emisiunea care îl are în prim-plan pe fiul vedetei ”Trăiri alături de Andreea Mantea” este difuzată lunea după ora 23:00. Diferite vedete sau persoane din viața prezentatoarei TV sunt invitate în fiecare ediție.

Surse din Kanal D au dezvăluit pentru Cancan că, deși vedeta a muncit enorm de mult pentru emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, care se pare că este realizată de casa ei de producție, rezultatele nu ar fi chiar unele foarte bune.

”Sunt ratinguri cam mici, mai ales că este vorba de seara de luni. Poate pentru că românii totuși sunt interesați doar de un show cu scandal, iar, de când a devenit mama lui David, Andreea s-a ținut departe de orice scandal. Poate de asta nu merge bine emisiunea. Cert este că majoritatea celor ce sunt interesați de show se uită de pe telefon atunci când ediția este postată pe YouTube, în rest cam bate vântul prin audiențele TV, a dezvăluit sursa citată.