Andreea Mantea a avut un șoc când a ajuns acasă. Totul era distrus: ce s-a întâmplat, de fapt

Andreea Mantea a avut un șoc când a ajuns acasă. Totul era distrus: ce s-a întâmplat, de fapt
Andreea Mantea a suferit un șoc atunci când a ajuns acasă: locuința sa era un dezastru

De când are propria emisiune la Kanal D, viața Andreei Mantea este pusă pe tavă telespectatorilor, care o pot observa atât în momentele sale de bucurie, cât și în cele de tensiune. Unul dintre cele din urmă s-a petrecut de curând. Menajera sa, Mihaela, i-a făcut dezastru în casă. „Pentru ce o plătesc?” Dialogul dintre cele două a fost departe de a fi constructiv, vedeta fiind înfruntată de angajata sa cu indiferență.

Andreea Mantea, foc și pară pe menajera sa. Prezentatoarea TV a avut un șoc atunci când a ajuns acasă

Andreea Mantea își prezintă toate momentele vieții în emisiunea sa de la Kanal D, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Într-unul dintre episoade, vedeta TV s-a supărat teribil pe menajera sa, Mihaela, căreia i-a reproșat că nu-și face treaba ca la carte. Bruneta a fost foc și pară pe aceasta, după ce a constatat că frigiderul său nu a mai fost dezghețat de luni bune.

De altfel, se putea observa că nu i-a dus nimeni grija din imagini, având în vedere bucățile uriașe de gheață pe care Andreea, împreună cu Dia, cealaltă angajată a sa – care se ocupă și de micuțul David – le-au scos din frigider.

„Mă lăsați și pe mine să fac treabă?”

„Mihaela, de ce nu o ajuți?

Ce faci aici? Hiiiii, Doamneeee! Mamăăăă, ăsta e ghețarul din Titanic.

David, hai să ne dăm pe gheață!” , a spus Andreea, ironică.

„Vreau să știu și eu în ce casă și în ce frigider de om normal se mai întâmplă așa ceva? Ai grijă de bucătărie într-un stil fantastic. La vrăjeală, Dia. Se vede, Mihaela, ce grijă ai de casa asta! Se vedeeeee ce grijă ai avut de casă, în lipsa mea”, a continuat vedeta Kanal D.

„Ce vină am eu?”, a replicat Mihaela, năpăsătoare față de nemulțumirile șefei sale.

„Mihaela mă ajută cu treburile casei, de foarte mulți ani. Mă ajuta, până a apărut Dia. Dia m-a ajutat cu David, dar de când a crescut David, mă ajută și cu treburile casei.

Leneșelor, mai sunteți și două, degeaba. Mă lăsați și pe mine să fac treabă? Nu e job-ul ei? Pentru ce o plătesc?” a mai spus Andreea Mantea.

  • După ce a părăsit emisiunea ”Puterea Dragostei”, din 5 octombrie, Andreea Mantea a revenit în fața telespectatorilor cu un reality show surprinzător: ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Show-ul este difuzat în fiecare luni, de la 23:00.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI