Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Oamenii spun că acesta este un adevărat paradis!

Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Oamenii spun că acesta este un adevărat paradis!
Detalii despre afacerea Andreei Esca

Andreea Esca se bucură de o carieră impresionantă, dar și de afaceri proprii care au parte de un succes dorit. Oamenii care vizitează locurile pregătite în detaliu de celebra știristă sunt extrem de încântați de priveliștea ca-n paradis de care au parte.

Andreea Esca are o afacere impresionantă

Andreea Esca este deja în ochiul public de mulți ani, timp în care a devenit extrem de iubită de majoritatea românilor. Iată că notorietatea a ajutat-o din mai multe puncte de vedere și în afacerea pe care o are. Mulți dintre fanii ei au vrut neapărat să se bucure de ceea ce a pus vedeta cap la cap.

Concret, ea a cumpărat cinci case turistice lângă Sibiu. Cadrul este fantastic, iar vechimea de 150 de ani a locuințelor aduce o și mai mare emoție celor ce decid să se bucure acolo de câteva clipe de relaxare. Știrista deține astfel unul din cele mai originale resorturi din România.

Casele sunt situate la Porumbacu de Sus, lângă Sibiu, vechi de 150 de ani, recondiționate și aduse la standardele de azi. Casa Floarea Veții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei sunt comorile jurnalistei cu care sigur se mândrește. Datele de la Ministerul de Finanțe arată că afacerea a cunoscut un profit foarte bun încă din primul an.

„Am vrut să le salvez”

Cifra de afaceri din 2020 a fost de aproape 200.000 de lei, cu un profit de 134.000 de lei. Firma are ca obiectiv de activitate: ”facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.” Ea este deținută în proporții egale de Andreea Esca și Alexandre Eram, iar vedeta este și administratorul firmei.

„Proiectul respectiv a plecat de la simplul fapt că am vrut să salvăm o casă de lemn de la cineva care o punea pe foc pentru că își făcea altă casă. Din păcate, asta se întâmplă cu vechile case de lemn. Mi s-a părut că am putea să o salvăm, să o restaurăm, să arătăm oamenilor cum arătau înainte casele.

După ce am luat-o pe aceea, m-am mai trezit cu niște săteni care au aflat și ne-au rugat să cumpărăm și căsuțele lor de lemn, în loc să le facă lemne de foc. M-am trezit cu cinci căsuțe.

Am vrut să le salvez și m-am gândit că pot face un business din asta și le-am așezat pe un teren în satul bunicului meu unde eu merg de la un an și s-a creat un complex turistic cu căsuțe din lemn restaurate. Înăuntru sunt complet utilate și aduse la confortul modern.”, a spus Andreea Esca, pentru Libertatea.